Διευρύνονται ανεξέλεγκτα οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης επισημαίνει ο αρμόδιος τομέαρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης σχολιάζοντας τα στοιχεία ΕΡΓΑΝΗ.

«Η απάντησή μου στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για τις “αλχημείες” που υποστήριξε στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού, σχετικά με την κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι ότι όποιος επικαλείται την ΕΡΓΑΝΗ πρέπει να ξέρει και να την διαβάζει» σχολίασε ο κ. Βρούτσης σε σχετική δήλωσή του.

Πρόσθεσε δε ότι δυστυχώς, για την κυβέρνηση τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ αναδεικνύουν ότι οι δραματικές εξελίξεις στη αγορά εργασίας συνεχίζονται, με τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης (μερική και εκ περιτροπής) να διευρύνονται ανεξέλεγκτα, κυριαρχώντας απόλυτα της πλήρους απασχόλησης -που το 2017- “συρρικνώνεται” ακόμη περισσότερο!

Το γεγονός αυτό, αποδεικνύει ότι η δραματική κατάσταση στην αγορά εργασίας είναι αποτέλεσμα της συνειδητής επιλογής της κυβέρνησης να εφαρμόσει αντιφατικές και αντιαναπτυξιακές πολιτικές, που αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας και υπονομεύουν τις προσδοκίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού και των εργαζομένων» κατέληξε.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα