Νέο σοκ στον κόσμο του Παναθηναϊκού καθώς και ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ανακοίνωσε ότι αποσύρει την προσπάθειά του για εύρεση λύσης για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του: 

«Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα έδινε λύση στον Παναθηναϊκό αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, αλλά με ακόμη 2-3 ισχυρούς επιχειρηματίες θα δημιουργούσαν ένα μοντέλο σαν την Παναθηναϊκή Συμμαχία, το οποίο με τη στήριξη 300.000 φίλων της ομάδας θα την έβγαζε από τη δύσκολη θέση.

Βλέποντας, λοιπόν, ότι αυτή η πρόθεσή του παρεξηγήθηκε, αναγκάστηκε να αποχωρήσει, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό και πάλι στο σημείο μηδέν.

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα