Σήμερα το απόγευμα θα κριθεί η αναβολή ή όχι των αυριανών πλειστηριασμών.

Την Τετάρτη είναι η επέτειος της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου και δεν θα υπάρχει αρκετή αστυνομική δύναμη για να πάει στα Ειρηνοδικεία.

Μάλιστα, το διοικητικό συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών – Πειραιώς αναζητά τoν νομικό τρόπο με τον οποίο θα γίνει δυνατή η αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών, λόγω έλλειψης αστυνομικών δυνάμεων.

Για το θέμα αυτό βρίσκονται ήδη σε συνεννόηση το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Το ζήτημα ανέκυψε καθώς όλες οι αστυνομικές δυνάμεις είναι επί ποδός, λόγω της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν, αλλά και της αυριανής επετείου για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Την Τετάρτη είναι η επέτειος της δολοφονίας Γρηγορόπουλου, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν.

Ηδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη ΓΑΔΑ πραγματοποιούνται συσκέψεις, ενώ στην Αθήνα βρίσκονται και Τούρκοι κομάντος για την ασφάλεια του Τούρκου προέδρου.

Για τρεις ημέρες η Αθήνα θα μοιάζει με πόλη-φρούριο, αφού θα γεμίσει αστυνομικούς στο πλαίσιο των μέτρων της τάξης, ενώ αναμένεται να κλείνουν κατά διαστήματα κεντρικοί δρόμοι και δεν αποκλείονται επεισόδια.

Η Αθήνα θα είναι γεμάτη αστυνομικούς, καθώς στην πόλη θα αναπτυχθούν περισσότεροι από 3.000.

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα