Έντονη κινητικότητα στον σταθμό του Φαλήρου, ενώ και η πρώην διευθύντρια προγράμματος είναι έτοιμη για νέα καθήκοντα.  Μία εβδομάδα μετά την γνωστοποίηση της είδησης για αποχώρησης της Άλκηστης Μαραγκουδάκη από τη Διεύθυνση Προγράμματος του ΣΚΑΪ, ο σταθμός του Φαλήρου απέστειλε σήμερα και την επίσημη λιτή ανακοίνωση.
Οπως αναφέρεται «Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ από τον Φεβρουάριο του 2014, αποχωρεί από τον σταθμό. Η Άλκηστις, αυτά τα τέσσερα χρόνια, είχε σημαντική συμβολή στην πετυχημένη πορεία του ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού. Η διοίκηση του ΣΚΑΙ την ευχαριστεί για τη συνεργασία και εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα επαγγελματικά της σχέδια».

Το ρεπορτάζ και για τις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη καθώς ο ΣΚΑΪ θα πρέπει να καλύψει το κενό στη διεύθυνση προγράμματος εάν και εφόσον θέλει να έχει πλήρη φάκελο υποψηφιότητας για τον διαγωνισμό αδειών αλλά και η Μαραγκουδάκη θα πρέπει να καταλήξει για το ποια πρόταση από αυτές που της έχουν γίνει θα επιλέξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να οριστικοποιηθεί η συνεργασία της ισχυρής μάνατζερ με τηλεοπτικό σταθμό. Και ο ΣΚΑΪ εντός της εβδομάδας θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις για νέα πρόσωπα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα