Η Νέα Δημοκρατία ολοκλήρωσε τα Προσυνέδρια και προχωρά στο 11o Τακτικό Εθνικό Συνέδριό της, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, καλώντας τους πολίτες να απαντήσουν μέσω ερωτηματολογίου για τα κρίσιμα θέματα που απασχολούν την Ελλάδα.

Όπως πριν από κάθε Προσυνέδριο, έτσι και ενόψει του Συνεδρίου, απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ζητά τη συμμετοχή τους, ζητά τη γνώμη τους για κρίσιμα θέματα που αφορούν στην πορεία της χώρας, την πολιτική κατάσταση, τις αξιώσεις τους από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως τονίζει το κόμμα, στόχος είναι η συμμετοχή της κοινωνίας στη διαμόρφωση των θέσεων και των προτεραιοτήτων για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε, όλοι μαζί, να χτίσουμε. Την Ελλάδα που αξίζουμε.

Στο ερωτηματολόγιο της ΝΔ ζητείται η άποψη των πολιτών για τις προοπτικές της σημερινής κατάστασης, τον πολιτικό διάλογο, τις προτεραιότητες της αυριανής Κυβέρνησής της. «Πως βλέπουν να εξελίσσεται η κατάσταση στη χώρα, τι να αποφύγει και πως να ενισχύσει την εικόνα της η Νέα Δημοκρατία, τι μετρά περισσότερο για μια Κυβέρνηση, ποιο θέλουν να είναι το πρώτο νομοσχέδιο της Κυβέρνησής της;» είναι ορισμένα από τα ερωτήματα.

«Η Νέα Δημοκρατία ακούει τους πολίτες και ζητά τη συμμετοχή όλων στο διάλογο αυτό. Γιατί ένα είναι βέβαιο: Αξίζουμε καλύτερα» αναφέρει στο κάλεσμά της η Νέα Δημοκρατία.

Δείτε το ερωτηματολόγιο εδώ.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα