Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018 στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο μήνα και ανέφερε πως η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στον πύργο των Ουίνσδορ.

Το ζευγάρι επέλεξε μάλιστα, να παντρευτεί την ημέρα που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Αγγλίας παρόλο που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, αδερφός του Χάρι είναι ο πρόεδρος του Κυπέλλου Αγγλίας.

Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο των Ουίνσδορ.
Το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον πύργο των Ουίνσδορ.

 

Επίσης, χθες η Daily Mail αποκάλυψε πως ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι θα παντρέψει τον πρίγκιπα Χάρι με την διαζευγμένη Μέγκαν, και όπως αποδεικνύεται είναι ένα ακόμη δείγμα αλλαγής των βασιλικών και θρησκευτικών τάσεων.

Πάντως, όπως φαίνεται η 19η Μαΐου είναι ιδανική ημερομηνία για την δούκισσα του Κέμπριτζ που αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Απρίλιο και θα μπορεί να παρεβρεθεί στο γάμου.

Ο Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του επέλεξαν επίσης να μην παντρευτούν καθημερινή, όπως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ που παντρεύτηκε Παρασκευή, προς μεγάλη απογοήτευση των Βρετανών, που λαχταρούσαν για μία ακόμη αργία.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στην Daily Mail πως ο Χάρι και η Μέγκαν ήθελαν ο γάμος τους να γίνει Σάββατο, ώστε να μπορέσουν περισσότεροι πολίτες να παρακολουθήσουν την τελετή από την τηλεόραση ή να επισκεφθούν τον Πύργο των Ουίνσδορ.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα