Ονομάζεται Νικόλας Ανδρουλάκης και είναι γιος του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ιστορικού στελέχους του ΚΚΕ επι Χαρίλαου Φλωράκη κ. Μίμη Ανδρουλάκη.

Δεν του άρεσε η πολιτική και στράφηκε προς την Τέχνη. Είναι ταλαντούχος!. Αλλά του αρέσει και να προκαλεί! Μετα το θόρυβο που έκανε με το έργο «Δείπνο με τον Σατανά», ο Νίκος Ανδρουλάκης επανέρχεται, παρουσιάζοντας μια τολμηρή διασκευή του μονολόγου της γνωστής συγγραφέως και σκηνοθέτιδας Λένας Κιτσοπούλου.

Μάλιστα, για να προβάλει καλύτερα τον εαυτό του και το έργο, με ευφάνταστο τρόπο, δημιούργησε μια αφίσσα, η οποία από ορισμένους χαρακτηρίστηκε «πολύ ενδιαφέρουσα», ενώ προκάλεσε τους περισσότερους, που μιλούν ήδη για «αφίσσα-πρόκληση».

Στην αφίσσα, που παρουσιάστηκε σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Εσπρέσο, ο νεαρός Ανδρουλάκης εμφανίζεται με φωτοστέφανο, παριστάνοντας τον Άγιο και «ευλογώντας» το κοινό, με ένα φίδι τυλιγμένο γύρω απ’ το λαιμό του!.

Στην ίδια φωτογραφία κρατάει συμβολικά στο δεξί του χέρι ένα κομμένο κομμάτι καρπούζι!.

Το έργο λέγεται «Μ.Α.Ι.Ρ.Ο.Υ.Λ.Α» και μαζί με τον Ανδρουλάκη παίζει και η επίσης νεαρά ηθοποιός Αντιγόνη Σταυροπούλου με καλές σπουδές στη Σχολή του Θέατρου Τέχνης.

Πρόκληση και ιεροσυλία η ελευθεριότητα στην καλλιτεχνική δημιουργία?  Το κοινό θα κληθεί να πάρει θέση.