COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πάθαμε πλάκα! Αυτοί είναι οι κούκλοι γιοι του Τάσου Αρνιακού!

Ο Τάσος Αρνιακός τα τελευταία χρόνια κάνει τους τηλεθεατές να κρέμονται από τα χείλη του, με εκείνους να τον χαρακτηρίζουν ως τον αγαπημένο τους μετεωρολόγο, λίγα όμως πράγματα έχουν γίνει γνωστά για την προσωπική του ζωή.

Εδώ και 26 περίπου χρόνια, ο μπριόζος μετεωρολόγος ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του και τραπεζικής υπαλλήλου Μαρί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κούκλους γιους.

Ο Σπύρος και ο Γιώργος Αρνιακός, οι οποίοι είναι πρωταθλητές κολύμβησης και έχουν σπουδάσει οικονομικά, αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα του.

Όσοι ξέρουν μάλιστα τον Σπύρο κάνουν λόγο για έναν low profile νεαρό, ο οποίος εκτός από την εντυπωσιακή του εμφάνιση ξεχωρίζει και για την ευγένεια του.

Ο ίδιος μετρά πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του!

Κάθε φορά που ο μετεωρολόγος βλέπει τους γιους του να πετυχαίνουν τους στόχους τους, δεν κρύβει τη συγκίνηση και την περηφάνια του.

«Τόσο ο Σπύρος όσο και ο Γιώργος είναι δυο καλά παιδιά που στηρίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το περιβάλλον του κ. Αρνιακού.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως ο μετεωρολόγος χαρακτηρίζει τα παιδιά του ως το σημαντικότερο επίτευγμα του.

Δείτε τους κούκλους γιους του Τάσου Αρνιακού στις παρακάτω φωτογραφίες….

Back to top button