COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Τρεις φορές είχε καταγγείλει τον άντρα της και ουδείς αντέδρασε – Μετά τη δολοφόνησε

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, για τη δολοφονία της 45χρονης Βάιας Γκάνια, από τον 50χρονο σύζυγό της, μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, τον περασμένο Μάιο.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τρεις μήνες πριν από τη δολοφονία της, η 45χρονη είχε καταφύγει τρεις φορές σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τον σύζυγό της για την επιθετική του συμπεριφορά.
Το ζευγάρι κατέληγε να είναι και πάλι μαζί, παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος την κυνηγούσε, την απειλούσε, έψαχνε συνεχώς το κινητό της τηλέφωνο κλπ.
Σύμφωνα με το βούλευμα, με το οποίο ο δράστης παραπέμπεται σε δίκη στις 20 Μαρτίου, την παρακολουθούσε και απειλούσε να τη ρίξει σε γκρεμό ή να τη χτυπήσει με το αυτοκίνητο. Η γυναίκα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία όμως δεν πρόλαβαν να εκδικαστούν, καθώς είχε δοθεί αναβολή.
Οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες, αλλά κανείς δεν πίστευε ότι οι καβγάδες τους θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα τόσο φρικτό έγκλημα, ύστερα από μία λεκτική τους διαμάχη.

Back to top button