COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

3.000 Έλληνες πήγαν για διακοπές στο Ντουμπάι! Ξόδεψαν ένα σωρό λεφτά, έστησαν ξέφρενα γλέντια και ανέβασαν τα ‘κατορθώματά τους’ στο facebook και στο instagram, για ‘να σκάσουμε’ οι υπόλοιποι, που είμαστε στην Ελλάδα σε καραντίνα!
Της σύνταξης του europost.gr

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με στοιχεία, που έχει συλλέξει η συντακτική ομάδα του europost.gr, πάνω από 3.000 Έλληνες, με τις τσέπες γεμάτες λεφτά σε εποχή φτώχειας για την υπόλοιπη Ελλάδα, πήραν τα πολυτελή αεροπλάνα της Emirates και πήγαν να περάσουν τις Γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο νεόπλουτο Ντουμπάι!

Ανάμεσά τους, μεγάλα ονόματα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό κόσμο, ‘αστέρες‘ και ‘αστεράκια’ της εντόπιας ‘βλαχο-σόουμπιζ’ και οι πολλοί ‘κολλητοί’ τους, που συνήθως τους σέρνουν από κοντά, ως ‘κυρίες’ ή ‘κυρίους επί των τιμών’, στους οποίους, βεβαίως, πληρώνουν όλους τους λογαριασμούς και τα εισιτήρια!

Το europost.gr έχει τα περισσότερα ονόματα των επωνύμων που πήγαν εκεί και γνωρίζει το όργιο σπατάλης, που έγινε στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι, αλλά και στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, από τους συγκεκριμένους και τα ‘κολλητάρια’ τους!

Χορηγούμενο

Όταν η γιαγιά χρειάζεται να στείλει sms για να πάει στο φαρμακείο ή στον γιατρό της!…

Σε μια εποχή, λοιπόν, που ο Έλληνας της διπλανής πόρτας και η γιαγιούλα που ζεί στο ισόγειο δυάρι της πολυκατοικίας ελέγχεται αυστηρά από τις αρμόδιες Αρχές αν έχει στείλει το σωστό sms για να πάει στο φαρμακείο ή στον γιατρό της, είναι να αναρωτιέται κανείς ποιά sms ακριβώς έστειλαν οι 3.000 ‘σελέμπριτις’, που έφυγαν για να ξοδέψουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στο επίκεντρο του νεοπλουτισμού στα Αραβικά Εμιράτα, αφήνοντας πίσω τους μια Ελληνική κοινωνία βουτηγμένη στο γκρίζο, στο φόβο του κορωνοϊού, στην ασφυξία των Εντατικών και στην ψυχολογία του lexotanil και του xanax!

Όλοι αυτοί δεν έχουν ενσυναίσθηση της ζοφερής αυτής πραγματικότητας; ‘Η είναι απλώς ασυνείδητοι και τα γράφουν όλα στα παλαιά τους υποδήματα, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο;

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν η Ελληνική Πολιτεία να ψάξει τις φορολογικές τους δηλώσεις! Και αν οι άνθρωποι δηλώνουν μεγάλα εισιδήματα και πάνε στη συνέχεια και τα ξοδεύουν όπου θέλουν, ας πάει και το παλιάμπελο, που λέει ο απλός Ελληνικός λαός. Αν όμως… δηλώνουν ελάχιστα ή χρωστάνε πολλά, γιατί χρεοκόπησαν τις εταιρείες τους για να πλουτίσουν οι ίδιοι, τότε… κάτι πρέπει να γίνει βρε αδελφέ!

Χορηγούμενο

Σε τελευταία ανάλυση, το βαθύτρο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας δεν είναι μόνον η κρίση του πολιτικού συστήματος και η χαμηλή ποιότητα των πολιτικών ηγεσιών, που επιλέγει ο Ελληνικός Λαός. Ο πυρήνας του προβλήματος είναι ότι αυτή η χώρα, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες έπαψε να έχει μια ηγέτιδα επιχειρηματική και οικονομική τάξη, προσανατολισμένη στην παραγωγική διαδικασία και διαθέτουσα συγκροτημένη συνείδηση για την εθνική της αποστολή!…

ΧορηγούμενοBack to top button