Στις 3.000 έχουν φτάσει τα κορίτσια από όλη την Ελλάδα που έχουν δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στις διαδικασίες επιλογής του νέου ριάλιτι μοντέλων. Το ριάλιτι αυτό θα αποτελεί συνέχεια προηγουμένου κύκλου (Next Top Mondel) και θα προβληθεί από το κανάλι ΣΤAΡ.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής τα έχουν κυριολεκτικώς «χαμένα», από την εντυπωσιακή προσέλευση των κοριτσιών και από τον τεράστιο αριθμό των ενδιαφερομένων.

Οι υποψήφιες προσέρχονται με κάθε μέσον και συνοδεύονται είτε από γονείς, είτε από συζύγους, είτε από τους συντρόφους τους. Τα πρόσωπα που συνοδεύουν τις κοπέλες περιμένουν για ώρες να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της προεπιλογής και δεν κρύβουν την αγωνία που έχουν για το αποτέλεσμα.

Το τεράστιο πλήθος της συμμετοχής δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τους προσανατολισμούς και τις προοπτικές που δίνουμε στη νέα γενιά και για τις ευκαιρίες που της προσφέρουμε.

«Δεν μπορεί τα όνειρα μιας ολόκληρης ζωής να συμπυκνώνονται σε ένα τηλεοπτικό ριάλιτι για τόσες χιλιάδες νέους ανθρώπους», σχολίαζε χαρακτηριστικά στέλεχος των ΜΜΕ, με εμπειρία δεκαετιών στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα