COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

MEDIAΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eurovision: Πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι – Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το Ζάρι στη σκηνή του Malmo Arena

Η Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε την Πέμπτη 2 Μαΐου τη δεύτερη τεχνική της πρόβα για τη Eurovision.Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, για δεύτερη φορά στη σκηνή του Malmo Arena. Βίντεο από την πρόβα της ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό της. 

Όπως και την προηγούμενη φορά, στην πρόβα της Δευτέρας (29/4), η Μαρίνα Σάττι φόρεσε μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα balloon σε αποχρώσεις ροζ και μωβ και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπότες. Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Διαβάστε επίσης:

Back to top button