Θύμα άγριου βασανισμού από Γεωργιανούς ληστές, που εισέβαλαν στο σπίτι του, έπεσε 74χρονος κάτοικος των Νοτ. Προαστίων της Αθήνας! Οι ληστές, με πρωτοφανές μένος και απίστευτη αγριότητα τον χτυπούσαν βάναυσα για πολύ ώρα και τον υπέβαλαν σε συστηματικά βασανιστήρια, για να τους ομολογήσει που έκρυβε τις οικονομίες του!

Χωρίς να λυπηθούν ούτε μια στιγμή τον γέροντα, του έσπασαν με γροθιές την μύτη και τα δόντια και αφού τον χτύπησαν αλύπητα σε ολόκληρο το σώμα του, σπάζοντας το ένα του χέρι, τον υπέβαλαν στο βασανιστήριο του εικονικού πνιγμού! Δηλαδή γέμισαν τον νεροχύτη με νερό, τον έπιασαν από τα λιγοστά μαλλιά του και του βουτούσαν το κεφάλι μέσα, κατά τέτοιο βίαιο τρόπο, ώστε να κινδυνεύει να σκάσει από ασφυξία! Έτσι τον ανάγκασαν τελικά να τους πεί που έκρυβε τις οικονομίες του, τις οποίες έβαλαν στο χέρι και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας το άτυχο θύμα τους αιμόφυρτο και σε κακό χάλι!

Οι γιατροί που εκλήθησαν από τους γείτονες να περιθάλψουν το θύμα του άγριου βασανισμού και της ληστείας, πραγματικά απόρησαν πως άντεξε η καρδιά του αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και θεώρησαν πραγματικό θαύμα το γεγονός ότι επιβίωσε τελικά…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα