ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άφαντος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη δίκη για τα στημένα – Οι λόγοι που επικαλείται

Δύο προβλήματα μείζονος σημασίας επικαλέστηκε στο δικαστήριο ο συνήγορος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Β. Δημακόπουλος, τα οποία όπως είπε, εμποδίζουν τον επιχειρηματία να προσέλθει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ποδόσφαιρο.

Το πρώτο, όπως είπε ο συνήγορος του είναι ότι η παρουσία του Βαγγέλης Μαρινάκη σε χώρου δικαστηρίου παράγει δημοσιεύματα και φωτογραφίες που προκαλούν τεράστιες διαστάσεις και λογοδοσία στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, σε τράπεζες και ανταγωνιστές. Το δεύτερο είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του, νόσησε από κορονοιό.

Εάν και το ξεπέρασε, όπως λένε οι επιστήμονες δεν παράγονται αντισώματα του ιού που να προστατεύουν και όσους νοσούν και όσους προσεγγίζουν νοσούντες. Ωστόσο, ο κύριος Δημακόπουλος σημείωσε ότι εάν η πρόεδρος του δικαστηρίου ζητήσει από τον επιχειρηματία να παρουσιαστεί, εκείνος θα το κάνει. Η πρόεδρος από την πλευρά της είπε: «Μπορεί ο νόμος να επιτρέπει στον κατηγορούμενο να μην εμφανίζεται ακόμη και εάν βαρύνεται με κακούργημα, όμως καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για κακουργήματα το δικαστήριο πρέπει να έχει μπροστά του τον κατηγορούμενο για να ερωτηθεί για ό,τι χρειαστεί. Σκεφτείτε το και αποφασίστε» είπε η πρόεδρος στον συνήγορο του επιχειρηματία.

Η δίκη για τα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο θα συνεχιστεί στις 15 Σεπτεμβρίου με τις απολογίες των κατηγορουμένων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button