ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αφράτα και ζουμερά: Με αυτό το απλό υλικό στη ζύμη του κιμά απογειώνεται η γεύση στα μπιφτέκια- Δοκιμάστε το

Advertisement

Με αυτό το απλό υλικό στη ζύμη του κιμά μπορείτε να φτιάξετε αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια με ανεπανάληπτη γεύση.

Ο κιμάς για να αφρατέψει θέλει μονάχα δύο υλικά. Βρώμη και ντομάτα! Ξεχνάς τα ξίδια, τα μύδια, τα στρείδια και ό,τι άλλο μαγικό έκανες για να αφρατέψει ο κιμάς σε μπιφτέκια, κεφτεδάκια, σουτζουκάκια και λοιπά κιμαδοειδή. Αν βάλεις βρώμη και ντομάτα μέσα στο μίγμα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπέρα. Όλα τα άλλα έρχονται μόνα τους.

Αφράτα και ζουμερά: Με αυτό το απλό υλικό στη ζύμη του κιμά απογειώνεται η γεύση στα μπιφτέκια- Δοκιμάστε το

Τη βρώμη την βάζουμε σε νιφάδες μέσα στον κιμά. Δεν την αλέθουμε, δηλαδή, σε σκόνη. Ως δια μαγείας εξαφανίζεται και δεν είναι ορατή ούτε με το μάτι, αλλά ούτε την καταλαβαίνουμε όταν τρώμε τα κεφτεδάκια. Μπαίνει μόνο και μόνο για να τα αφρατέψει και το κάνει στον απόλυτο βαθμό!

Τη ντομάτα μπορούμε ή να την τρίψουμε στον τρίφτη ή να την λιώσουμε στο μούλτι. Συμβάλλει κατά πολύ στο να αφρατέψει ο κιμάς και δεν φαίνεται καθόλου ούτε στη γεύση αλλά ούτε και τα κεφτεδάκια γίνονται κοκκινιστά. Είναι κι αυτή αόρατη.

Advertisement

Advertisement

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Advertisement

Back to top button