COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άγιοι Ανάργυροι: «Γιατί τον κρατάνε; Γιατί δεν τον στέλνουν στις φυλακές;» – Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας είπε όσα σκεφτόμαστε όλοι για τον φονιά της Κυριακής

«Αυτό θέλει αυτός, να είναι στην επικαιρότητα, πρώτη μούρη. Είναι ένας κανονικός δολοφόνος»

Σκέψεις που λίγο-πολύ όλοι σκεφτόμαστε παρέθεσε ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, μιλώντας για τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Άγιοι Ανάργυροι: «Πρέπει να αποφασίσουμε τι είναι… Έξι γιατροί τον έχουν εξετάσει και έχουν πει ότι δεν είναι ένας ψυχικά ασθενής. Είναι ένας χειριστικός τοξικομανής, όπως όλοι οι τοξικομανείς. Αυτός έχει ένα επιπλέον στοιχείο, είναι ένας ψυχοπαθητικός, ένας κανονικός δολοφόνος», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, με αφορμή όσα λέει ο δολοφόνος μέσα από το νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: «Της είχε πει θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν» – Φίλη της Κυριακής “έσπασε” την σιωπή της για τον 39χρονο δολοφόνο

«Γιατί τον κρατάνε; Γιατί δεν τον στέλνουν στις φυλακές; Γιατί του δίνουν το δικαίωμα να πρωταγωνιστεί; Αυτό θέλει… Αυτός θέλει να είναι στην επικαιρότητα, πρώτη μούρη», συμπλήρωσε.

Άγιοι Ανάργυροι: Ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας είπε όσα σκεφτόμαστε όλοι για τον φονιά της Κυριακής

«Υπάρχει μια διαδικασία, η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα και πάνω από όλα την κοινή λογική. Πρέπει να μας πουν τι ακριβώς θα τον κάνουν. Τους ιμάντες τους βάζουμε στους ασθενείς όταν είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι. Τον έχουν δεμένο για να τον προστατεύσουν πρώτα από τον εαυτό του και δεύτερον από τους άλλους», ανέφερε ακόμη ο ψυχίατρος.

Άγιοι Ανάργυροι: «Γιατί δεν με θέλεις; Με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο» – Η επιστολή του 39χρονου φονιά στην Κυριακή

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, έξω από το ΑΤ των Αγίων Αναργύρων, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο, αρνούμενος να συνεργαστεί με τους γιατρούς.

Άγιοι Ανάργυροι: Τον χειριστικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπιζε την Κυριακή Γρίβα ο 39χρονος δολοφόνος της αποτυπώνει επιστολή που της είχε στείλει το παρελθόν και η οποία βρέθηκε στο πορτοφόλι της κοπέλας όταν πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα καθώς έπεσε νεκρή έξω από την πόρτα του τμήματος απο τις μαχαιριές του δολοφόνου της.

Διαβάστε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια του δολοφόνου της η άτυχη Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: «Γιατί δεν με θέλεις; Με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο»

Η επιστολή του 39χρονου ξεκινά ως εξής: «σου γράφω γιατί ήθελα μια φορά να με ακούσεις χωρίς να μιλάς και να πετάς τα δικά σου, έσβησες την εμπιστοσύνη που σου είχα με αυτό που έκανες. Το έκανες τόσο δύσκολο, έπειτα με έπεισες με κλάματα ότι θέλεις να είμαστε μαζί».

Στη συνέχεια εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ήταν χρήστης ουσιών κατηγορώντας την κοπέλα ότι δεν άφησε ποτέ σε ηρεμία τη σχέση τους:

«Σου είπα μωρό μου έχω κάποια προβλήματα, έχω διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Ήμουν τόσα χρόνια χρήστης και ότι τώρα τα έκοψα για πρώτη φορά γιατί ήθελα να είμαι μαζί σου» γράφει ο 39χρονος και προσθέτει «εσύ από την άλλη όπως σου είπα και χθες δεν την άφησες αυτή τη σχέση ποτέ σε ηρεμία. Μια γινόταν το ένα, μια το άλλο, μια το παρ’ άλλο. Φωτογραφίες αγάπη γιατί όταν βγαίνουμε κοιτάς άλλους;».

Συνεχίζοντας στον ίδιο τόνο προς την άτυχη Κυριακή ο 39χρονος γράφει: «γιατί μου λες ψέμματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…».

«Κι όμως όλο τον τελευταίο καιρό όλο με προσβολές με αντιμετωπίζεις. Δεν με εκτιμούσες σε τίποτα, δεν με ήθελες τις περισσότερες φορές και έδειχνες ότι με σιχαίνεσαι κι εγώ να αναρωτιέμαι τι έκανα, τι κάνω λάθος» προσθέτει στην επιστολή του ο 39χρονος επιμένοντας να ρίχνει όλες τις ευθύνες για ό,τι δεν πήγε καλά στη σχέση τους στην κοπέλα την οποία αργότερα θα δολοφονούσε.

Άγιοι Ανάργυροι: Η επιστολή του 39χρονου φονιά στην Κυριακή

Όπως γράφει, μάλιστα, σε άλλο σημείο της επιστολής «όχι δεν είσαι η μάνα μου όπως μου είχες πει. Ήσουν όμως αυτή που είχες πει οτι με αγαπάς και θα είσαι εδώ για μένα και θα τα καταφέρουμε».

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέμματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» προσπαθεί να πείσει την Κυριακή σε άλλο τμήμα της επιστολής η οποία καταλήγει με ένα κατηγορώ στο οποίο χρησιμοποιεί και τη λέξη «με σκότωσες»:

«Αποφάσισες να δείξεις ότι δεν άξιζε τίποτα, υποτίμησες τόσο τον εαυτό σου γιατί; Συνέχεια σου έλεγα πόσο όμορφη είσα και ότι καμία δεν συγκρίνεται μαζί σου. Ήθελες επιβεβαίωση; Κρίμα ρε μωρό μου σε αγάπησα τόσο πολύ και δεν το κατάλαβες καν.

Τουλάχιστον θα μπορούσες να τελειώσεις αυτή τη σχέση πιο σωστά ρε συ Κυριακή και όχι με αυτόν τον τρόπο. Και απλά με σκότωσες με τον χειρότερο τρόπο. Τουλάχιστον μπράβο, αν όντως ήταν αυτός ο στόχος σου, το κατάφερες και με το παραπάνω. Να είσαι πάντα καλά, αλλά μακριά μου. Κρίμα γιατί σ΄ αγάπησα. Αντίο ο μ… ο Θανάσης σου».

Back to top button