COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

FeaturedΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άγιος Παΐσιος: «Όταν δεις κάθε χρόνο να στήνονται κάλπες…» – “Επιβεβαιώνεται” σαν φάρσα η προφητεία του (Video)

«Ο καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις...»

Ο Άγιος Παΐσιος με τις προφητείες του, είχε κάνει “προβλέψεις” σχεδόν για όλα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια. Αναφερόμενος στην πολιτική αστάθεια και την βαριά φορολογία όπως επίσης για την ανεξέλεγκτη χρήση των πιστωτικών καρτών.

Άγιος Παΐσιος: «Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες.» είχε πει. Μήπως είχε προβλέψει όλα αυτά που ζούμε φέτος;

«Θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα αρπάξει την ευκαιρία και θα το εκμεταλλευτεί» έλεγε ο Άγιος Παίσιος.

Διαβάστε επίσης: Άγιος Παΐσιος: «Ο Θεός θα σφραγiσει τις 12 φυλές τoυς και τότε…» – “Τσακίζει” κόκαλα η προφητεία του για το Ισραήλ

Ο Άγιος Παΐσιος το 1983 στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης είχε πει:

«Θα έρθει καιρός που θα ανεβοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε»

Μας έκανε πολλή εντύπωση εκείνο που είπε για το ΚΚΕ και γελάσαμε, θυμάμαι. Είπε, επίσης, ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά ενώ εκείνος όχι. Και ακολουθούν τα εξής γεγονότα.

«Μα πώς είναι δυνατόν παππούλη να γίνει μια παγκόσμια δικτατορία με τα σημερινά δεδομένα, όπως λες και όπως έλεγε κι ο Γέροντας Παΐσιος;»

Ρωτούσα με απορία, μιας και η στενομυαλιά μου δε με άφηνε να σκεφτώ πιο καθαρά, πιο ξάστερα. Ο παππούλης χαμογελούσε, με ένα τεράστιο χαμόγελο γεμάτο γαλήνη όπως και συμπόνια απέναντι σε έναν νέο, που επειδή ήξερε πολλά γράμματα, νόμιζε πως μπορούσε και να διυλίσει και τον κώνωπα.

«Μα δεν καταλαβαίνεις τις προθέσεις του; Δεν θα αναγκάσει κανέναν να δεχτεί κανένα σφράγισμα παιδί μου! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι. Θα το κάνει μέσω του χρήματος. Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμο.»

«Τα κράτη όλης της γης θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη. Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο.»

«Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα.»

«Κατάλαβες

Όλα αυτά μου φαινόταν απίθανα υπερβολικά. Δεν μπορούσα να καταλάβω ακόμη το πώς θα μπορούσε κάποιος να σκλαβωθεί με την θέλησή του!

«Να πώς θα γίνει..»

«Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα. Πού κατασκευάστηκαν, από ποιόν, από ποιο κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προϊόν.»

«Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Έναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα computer της γης. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα αναγκάσει».

Back to top button