ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αγιος Παντελεήμονας: Μικρό τσεκούρι το όπλο του εγκλήματος – “Πολύ γνωστός” της 46χρονης τρανς ο δολοφόνος της

Μικρό τσεκούρι ή μπαλταδάκι και όχι το ψαλίδι, φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ο δολοφόνος της 46χρονης Άννας Ιβάνκοβα.

Μικρό τσεκούρι ή μπαλταδάκι και όχι το ψαλίδι, φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει ο δολοφόνος της 46χρονης διεμφυλικής Άννας Ιβάνκοβα. “Νύσσον, τέμνον και θλων όργανο”, αναφέρει ο ιατροδικαστής, πως ήταν αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα από 15 τραύματα στο σώμα του θύματος.

Τα στελέχη του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν “τακτικός επισκέπτης”, “πολύ γνωστός” ή περιστασιακός “σύντροφος” του θύματος. Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για άτομο που διέπραξε το άγριο έγκλημα σε κατάσταση “πάθους” ή ακραίου εκνευρισμού και οργής για ζητήματα που μπορεί να είχε αποκρύψει το θύμα και είχαν συνέπειες σε εκείνον.

Οι έξι σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών, κλοπές και παραβάσεις περί αλλοδαπών, τα γενετικά αποτυπώματα των οποίων εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του ισόγειου διαμερίσματος δεν φαίνεται προς το παρόν να βρίσκονται στον κύκλο των βασικών υπόπτων.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν πληροφορίες, ενδείξεις και στοιχεία που τους οδηγούν σε συγκεκριμένο βασικό ύποπτο, ασιατικής καταγωγής, που είχε συχνές επαφές με το θύμα, σαν να ήταν “ζευγάρι”…

Δεν αποκλείεται ο δολοφόνος να βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα όταν έφθασε η 46χρονη, καθώς οι κάμερες ασφαλείας αποτυπώνουν το θύμα να μπαίνει μόνο του στην πολυκατοικία το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Σημειώνεται πως η 46χρονη διεμφυλική δεχόταν καθημερινά τις επισκέψεις τουλάχιστον 10 ατόμων. Τα συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εντοπίσει δεκάδες διάσπαρτα γενετικά αποτυπώματα ατόμων, όχι όμως σε επίμαχα σημεία, που θα τους καθιστούσαν ύποπτους. Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, αναζητώντας τον δολοφόνο που έφυγε από το παράθυρο.

Παράλληλα έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να προβούν σε “σάρωση” της περιοχής για να εντοπίσουν τηλεφωνικές συσκευές που ενεργοποιούνται το κρίσιμο χρονικό διάστημα. Σε περίπτωση που εντοπίσουν συσκευή που εκπέμπει συγκεκριμένες ώρες, θα επιχειρήσουν να ανιχνεύσουν τα σημεία κίνησής της.

Ο δολοφόνος μετά το στυγερό έγκλημα είχε ανοίξει όλα τα συρτάρια και ντουλάπια του σπιτιού αφαιρώντας χρήματα και τιμαλφή, ενώ πήρα μαζί του το… κινητό τηλέφωνο της 46χρονης Άννας Ιβάνκοβα.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προβεί σε κάποιες προσαγωγές υπόπτων, ανάμεσα στους οποίους και μερικοί από τους σεσημασμένους, τα γενετικά αποτυπώματα των οποίων εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα “σφαγείο”, οι οποίοι εξετάστηκαν, χωρίς προς το παρόν να προκύπτουν στοιχεία για την διάπραξη του άγριου εγκλήματος.

Back to top button