ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο 35χρονος από το Μπαγκλαντές, για τη δολοφονία της Κουβανής τρανς – Τον “έδεσαν” τα στοιχεία

Στη σύλληψη άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα προχώρησε η αστυνομία.

Η αστυνομία προσήγαγε αρχικά και στη συνέχεια συνέλαβε άνδρα που ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος της τρανς Κουβανής στον Άγιο Παντελεήμονα, την προηγούμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, πρόκειται για 35χρονο άνδρα από το Μπαγκλαντές, που ταυτοποιήθηκε από αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναμένεται η έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον αρμόδιο εισαγγελέα. Τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές “έδεσαν” την υπόθεση ενώ αναμένεται νέα ενημέρωση από τη ελληνική αστυνομία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 46χρονη είχε εντοπιστεί μέσα σε λίμνη αίματος, σε ισόγειο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Φυλής και Μαγνησίας, από την σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο.

Η πλάτη του θύματος ήταν “κεντημένη” με ψαλίδι, ενώ έφερε δύο βαθιά τραύματα στο λαιμό από το ίδιο ψαλίδι, και το κεφάλι της είχε αλλεπάλληλα τραύματα, πιθανόν με κηροπήγιο, και είχε σχεδόν παραμορφωθεί.

Κουβανή χορεύτρια

Να τονίσουμε ότι υπήρχαν αίματα και ίχνη πάλης σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Ο δολοφόνος έμοιαζε να κυνηγούσε και να έπληττε το θύμα όταν κατάφερνε να το προσεγγίζει, ενώ η 46χρονη αντιστεκόταν σθεναρά στις δολοφονικές προθέσεις του. Το θύμα βρισκόταν ημίγυμνο στον χώρο του σαλονιού

Να σημειώσουμε ότι οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στη σκηνή του εγκλήματος ένα ψαλίδι, το οποίο φαίνεται να είναι το βασικό όργανο του εγκλήματος, με το οποίο προκλήθηκαν θανατηφόρα τραύματα στο λαιμό και το στήθος της 46χρονης.

Back to top button