Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 10:22

Άγρια ‘σφαγή’ με βαριές εκφράσεις Στρατάκη – Κεγκέρογλου στον αέρα εκπομπής: «Εσύ κοιμόσουν με τον Καμμένο!» – «Και εσύ με τον Σαμαρά!»

Βαριές κατηγορίες αντάλλαξαν ο Βασίλης Κεγκέρογλου με τον Γιάννη Στρατάκη με αφορμή την eπiθεση σε Γερμανό δημοσιογράφο στο Σύνταγμα
Ενταση επικράτησε μεταξύ των καλεσμένων στην πρωινή ενημέpωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» όταν στο στούντιο βρέθηκαν οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του Κινήματος Αλλαγής αλλά και δημοσιογράφοι.

Με αφορμή την eπiθεση στον δημοσιογράφο της Deutsche Welle που έγινε κατά τη διάρκεια πορείας στο Σύνταγμα εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, ο Βασίλης Κεγκέρογλου καταδίκαζε το περιστατικό. Εκείνη τη στιγμή παρενέβη ο Γιάννης Στρατάκης, ο οποίος υποστήριξε ότι κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της προηγούμενης κυβέρνησης.

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ απάντησε στον δημοσιογράφο: «Με αυτούς ήσασταν μαζί στην πλατεία το ’11, κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις». Τότε ο Γιάννης Στρατάκης απάντησε: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;». Τότε η κατάσταση εκτραχύνθηκε ακόμη περισσότερο, με τον βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής να λέει: «Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», με τον κ. Στρατάκη να συνεχίζει και να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

Ο άγριος καυγάς συνεχίστηκε με εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς, όπως το «έχεις καταντήσει ουpά του Καμμένου» από τον βουλευτή στον δημοσιογράφο και το «είσαι δεξιός και φασίστας στην αντίληψη» που είπε ο κ. Στρατάκης προς τον κ. Κεγκέρογλου. Παράλληλα, σχεδόν εμβρόντητοι παρακολουθούσαν το όλο σκηνικό τόσο ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης, όσο και οι δύο άλλοι βουλευτές, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Τρύφων Αλεξιάδης.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων