Η Λενιώ, η Δροσώ και η Ασημίνα βρίσκονται αντιμέτωπες με τις ολοένα και πιο έντονες υποψίες της μητέρας του Σέργιου, Μυρσίνης, που είναι πεπεισμένη από την αρχή που εμπλέκονται στη δολοφονία του γιου της. Την ίδια ώρα, ο Γιάννος, ο τρελός του χωριού εμφανίζεται να γνωρίζει πολλά περισσότερα.

Η Ασημίνα βάζει τέλος στον έρωτα του Νικηφόρου στις «Άγριες Μέλισσες»
Η Δρόσω αντιλαμβάνεται την νυχτερινή απουσία της Ασημίνας και την πιέζει να μάθει με ποιον συναντήθηκε. Η Ασημίνα αποφεύγει να της πει και μηνύει στον Νικηφόρο ότι οι δυο τους δεν έχουν κανένα μέλλον.

Ο Γιάννος κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στην Ελένη. Οι τρεις αδερφές αφού σκότωσαν τον γιο των Σεβαστών του άλλαξαν ρούχα και τον μετέφεραν με το καροτσάκι στον γκρεμό. Το βράδυ της δολοφονίας όμως, ο Γιάννος τις είδε να ρίχνουν στο γκρεμό το πτώμα του Σέργιου. Παρά τις διαβεβαιώσεις του πως δε θα τις προδώσει, η Ελένη παίρνει την απόφασή της. Δε μπορεί να φορτώσει αυτό το μυστικό και στο δύστυχο Γιάννο.

Ο Γιάννης Στάνκογλου μπαίνει στις «Άγριες Μέλισσες»
Ένας μυστηριώδης άντρας καταφθάνει στο χωριό έτοιμος να ανατρέψει τα δεδομένα. Είναι ο Θωμάς Κυπραίος, τον ρόλο του οποίου υποδύεται ο Γιάννης Στάνκογλου, που τον έχει προσλάβει η Μυρσίνη για να βρει στοιχεία για την ενοχή της Ελένης.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης αρπάζουν τον Γιάννο και τον φέρνουν μπροστά στο Δούκα. Ο Δούκας είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια και τον ρωτά επίμονα τι συνέβη στο Σέργιο. Θα λυγίσει ο Γιάννος; Tην ίδια στιγμή η Ελένη αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί κρυφά από τις αδερφές της…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα