«Εύθυμος» θα παραμείνει ο Αλέξης Γεωργούλης μετά την εκλογή του ως ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος» γράφει στην ανάρτησή του επιχειρώντας να εξηγήσει και τις προηγούμενες τουριστικού τύπου αναρτήσεις του από τις Βρυξέλλες.

Στο βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει σε πρώτο πληθυντικό και λέει «ελπίζω να καταφέρουμε να σας εκπροσωπήσουμε επάξια και τους 162.974 που μας ψηφίσατε και όσους δεν μας ψηφίσατε».

Επιχειρώντας, δε, να δικαιολογήσει τις προηγούμενες αναρτήσεις του σημειώνει ότι μέχρι τις 2 Ιουλίου είναι περίοδος προσαρμογής για τους νέους ευρωβουλευτές «πράγμα που σημαίνει ότι μας δίνεται χρόνος να εγκλιματιστούμε, χρόνος για να γελάσουμε και να ξεκουραστούμε».

Παρόλα αυτά το βίντεο κλείνει με μια αναφορά που μάλλον σε μετεωρολόγο και όχι ευρωβουλευτή παραπέμπει, με τον Αλέξη Γεωργούλη να προαναγγέλει ότι «για τον καιρό θα τα πούμε μια άλλη φορά».

View this post on Instagram

Οι ηθοποιοί ως καλλιτέχνες έχουν την τάση να ανοίγουν τους ορίζοντές τους να παίρνουν τα ρίσκα τους και να ψάχνουν την αλήθεια τους. Το προτείνω και σε σας. Δε θα αλλάξω με την εκλογή μου δε θα βάλω ένα σοβαροφανές προσωπείο για να σας το παίξω σπουδαίος και απόμακρος. Το προσωπικό μου προφίλ στο Instagram θα παραμείνει το ίδιο καταδεκτικό, εύθυμο και φυσικά αισιόδοξο! 😉👍🏼 #greece #brussels #europarliament #ilovemycountry #mep #alexisgeorgoulis

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα