Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο ανηψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης Βουγιουκλάκης Αίμιλιος! Τι αποκάλυψε για την αγαπημένη του θεία και νονά; Ποια είναι η νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη “Αλήθειες με την Ζήνα” ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης αποκάλυψε λεπτομέρειες από την ζωή της θείας του που αγαπούσε και λάτρευε και δεν τις γνωρίζουν όλοι!

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η μητέρα του Αιμίλιου αποκάλυψε ότι η Αλίκη έδινε τις καλύτερες συμβουλές σε όλους όσους ήταν γύρω της και ότι ήταν ψυχούλα! Οι δυο από τις καλύτερες συμβουλές της ήταν : “Να είσαι ο εαυτός σου” και “να έχεις αυτοπεποίθησ用!

Ήταν μια σταρ της διπλανής πόρτας υποστηρίζει ο ανηψιός της!

Περιγράφουν στιγμές από το παρελθόν της Αλίκης Βουγιουκλάκης και αποκαλύπτουν την ιδιαίτερη αγάπη που είχε για τα παιδιά και πως όταν βρισκόταν στο καμαρίνι της.. μιλούσε στα κουκλάκια που είχε τοποθετημένα εκεί!

Όπως είναι γνωστό η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε σε μια ανδροκρατούμενη οικογένεια κάτι που δεν την έκανε να φέρει ιδιαίτερης προσοχής από την μητέρα της! Βέβαια από τα αδέρφια της είχε μια ευνοικότερη μεταχείριση και συμπεριφορά! Ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι η γιαγιά του Αιμίλιου Βουγιουκλάκη δεν είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη της!

Η πιο σημαντική ίσως που έγινε ήταν ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να συνεχιστεί το όνομα της και να το ακούσει όσο ήταν εν ζωή! Είχε εκφράσει την επιθυμία της στον αδερφό της από την δεκαετία ακόμα του 1980! Περίμενε να γεννηθεί στην οικογένεια ένα κορίτσι!

Έτσι λοιπόν η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα πολλά χρόνια αργότερα! Η κόρη του ανηψιού της Αιμίλιου Βουγιουκλάκη πήρε το όνομα της!

Στο τέλος της συνέντευξης έδειξαν το χειρόγραφο της Αλίκης Βουγιουκλάκης που είχε γράψει για την γέννηση του γιου της Γιάννη Παπαμιχαήλ! Για τον ερχομό του γιου της είχε κάνει τάμα και είχε πάει στην Παναγία την Μεγαλόχαρη της Σύρου!

“Είναι η πιο ωραία μέρα της ζωής μου…Θέε μου σε ευχαριστώ! Το πιο ωραίο δώρο μου το χάρισε η Μεγαλόχαρη” Αναφέρει στο χειρόγραφό της!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα