Αποκαλύψεις που σοκάρουν έκανε ο Νίκος Γαλανός, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λέγοντας πως δεν είχε δυνάμεις και είχε αδυνατίσει αρκετά.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Γαλανός, κάνοντας μία εξομολόγηση εκ βαθέων. Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το το προαίσθημα που είχε για την υγεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη ήταν προχωρημένη. Δεν υπήρχε ο συντηρητισμός που πολλοί άλλοι από τον χώρο μας μπορεί να είχαν, εκείνα τα χρόνια. Ήταν πολύ “προχώ”. Δεν είχε θέμα να βγει με έναν νεότερό της. Μία άλλη μπορεί να προβληματιζόταν”, είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Γαλανός.

Προσθέτοντας στη συνέχεια αναφερόμενος στην υγεία της: “Εγώ το είχα καταλάβει στο θέατρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Δύο ήταν τα πολύ φανερά πράγματα. Το ένα ήταν ότι κάποιες φορές δεν μπορούσε να τραγουδήσει, δεν είχε δυνάμεις. Το δεύτερο στοιχείο ήταν όταν της κρατούσα το χέρι πάνω στη σκηνή και καταλάβαινα ότι το χέρι είχε γίνει χεράκι. Και είχα και ένα ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα