Ο Chris Watts εξακολουθεί να αγαπά την ερωμένη του και ήθελε να είναι μαζί της τόσο πολύ που σκότωσε την οικογένειά του. Αλλά ισχυρίζεται ότι δεν θα ήταν στη φυλακή αν δεν υπήρχε αυτή.

Του είχε πει να σκοτώσει την οικογένεια του για να του χαρίσει εκείνη έναν γιο.

«Αν δεν είχα συναντηθεί με τη Nikki, δεν θα είχα σκοτώσει ποτέ την οικογένειά μου», είπε στην συγγραφέα Cherlyn Cadle με επιστολές και συνεντεύξεις για το εκρηκτικό της επερχόμενο βιβλίο,«Letters from Christopher».

Ο Watts ισχυρίζεται επίσης ότι εξακολουθεί να αγαπάει την Nichol Kessinger, την ερωμένη που γνώρισε στην δουλειά του και είχαν σχέση δύο μήνες όταν αποφάσισε να δολοφονήσει την έγκυο σύζυγό του Shanann και τις κόρες του Bella 4 και Celeste 3 ετών, έτσι ώστε να μπορεί να είναι μαζί της.

Ο 34χρονος ήταν τόσο ερωτευμένος με τον Nichol, που προσπάθησε ακόμη και να αναγκάσει την Shanann να αποβάλλει τον γιο τους Nico, δίνοντάς της το ισχυρό παυσίπονο Oxycodone, αφού η Nichol είπε στον Watts ότι ήθελε να του δώσει τον πρώτο του γιο.

«Ο Κρίστοφερ λέει ότι την αγάπησε όσο καμία άλλη», είπε ο Cadle. «Παράλληλα, αγαπάει την Shanann παρόλο που ξέρει ότι δεν είναι ο άνθρωπος που έπρεπε να είναι μαζί».

Ο Watts αναρωτήθηκε για το πού βρίσκεται ο Nichol και είπε στο Cadle ότι έλαβε μερικές επιστολές και καρτ ποστάλ με διαφορετικά ονόματα και αναρωτιέται αν μπορεί να είναι από τη γυναίκα που ονομάζει «soulmate» (αδελφή-ψυχή) του.

Μετά τις δολοφονίες, ο Watts είπε στην Cadle: «Το μόνο που ένιωθα ήταν ότι ήμουν ελεύθερος να είμαι με τη Nikki. Η αγάπη μου γι ‘αυτήν με ξεπερνούσε. Δεν ένιωθα τύψεις».

Η Cadle αργότερα έγραψε: «Αφού ο Κρίστοφερ σκότωσε την οικογένειά του και την οδήγησε μακριά, η Nikki του έστειλε μήνυμα να ακούσει το τραγούδι των Metallica με τίτλο«Battery».

Σας προκαλώ να κοιτάξετε τους στίχους του τραγουδιού. Θεωρώ ενδιαφέρον το γεγονός ότι πρέπει να πιστέψουμε ότι είναι μόνο σύμπτωση».

Στο πλαίσιο της έρευνάς της, η Cadle πέρασε 15 ώρες σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο με τον Watts στη φυλακή, είχαν τηλεφωνήματα τρεις φορές την εβδομάδα και ανταλλάσσουν δεκάδες επιστολές.

Ο Watts συμφώνησε να επιτρέψει στην Cadle να χρησιμοποιήσει τις επιστολές του με αντάλλαγμα τη δημοσίευση της «μαρτυρίας του που έρχεται από τον Θεό και την συγχώρεση που έλαβε».

«Η συμφωνία ήταν ότι δεν θα πάρει καθόλου χρήματα», ανέφερε.

Τον περασμένο Νοέμβριο, ο Watts καταδικάστηκε σε πέντε φορές ισόβια.

Το βιβλίο, «Letters From Christopher», είναι σε προ-παραγγελία και θα δημοσιευθεί στις 7 Οκτωβρίου.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα