Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 13:25
Αρχική STORIES Ανατριχιαστικό! Το τ...

Ανατριχιαστικό! Το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Παντελή Παντελίδη και το μεγάλο παράπονο της οικογένειάς του (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου χόρεψε το τελευταίο του ζεϊμπέκικο. «θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω» τραγουδούσε η Πίτσα Παπαδοπούλου κι εκείνος, με τα μάτια χαμηλά, στροβιλιζόταν χαμογελαστός ξεσηκώνοντας παρουσιαστή και καλεσμένους.

διαφ.

Μετά τον αδόκητο θάνατό του, το βίντεο αυτό είχε εκατομμύρια προβολές ως «το τελευταίο ζεϊμπέκικο του Παντελή». Από τότε, έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια και η οικογένεια, χωρίς ίχνος κακίας αλλά με πικρία, σε κάποιες κουβέντες με φίλους που κατακλύζουν ακόμη και σήμερα το καφέ τους «Άρωμα Πλατείας Παντελή Παντελίδη» εκφράζουν, όταν ερωτηθούν σχετικά, το παράπονό τους για τον Σπύρο Παπαδόπουλο για το γεγονός ότι, δεν έχει κάνει ούτε ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Παντελή, ενώ από εκεί έχουν περάσει τόσοι και τόσοι και έχουν γίνει τόσα αφιερώματα στα οποία μάλιστα ακούγονται συνεχώς τα τραγούδια του!

Συναισθηματικό και ηθικό είναι το θέμα για την οικογένεια. Ούτως ή άλλως ο Παντελής δεν είχε ανάγκη καμία εκπομπή. Είχε τη λατρεία του κόσμου και θα την έχει για πολλά χρόνια ακόμα…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων