“Δεν θέλω να λαϊκίσω για αυτό και δεν χρεώνω τον Ιβάν Σαββίδη στον ΣΥΡΙΖΑ”. Αυτό υπογράμμισε , μεταξύ των άλλων, ο βουλευτής Βοιωτίας της ΝΔ και γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Κουτσούμπας, μιλώντας στο Kontra και στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου “Χώρα εν Καμίνω”.

Ο κ. Κουτσούμπας, που όπως είναι γνωστό διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, πήρε αποστάσεις από την επίσημη γραμμή της ΝΔ, όχι μόνο στο θέμα Σαββίδη, αλλά και σε ένα άλλο θέμα που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα.

Πίο συγκεκριμένα κληθείς να σχολιάσει τα όσα είπε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης για την κατάσταση στο Αιγαίο και τους Ελληνικούς χειρισμούς, τόνισε: “Δεν μπορώ να παρακολουθήσω και ούτε είμαι υποχρεωμένος να παρακολουθήσω την δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου…”.

Σε άλλα σημεία των δηλώσεών του, ο βουλευτής της ΝΔ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γιατί – όπως είπε – χειρίστηκαν με πρόχειρο και επιπόλαιο τρόπο την υπόθεση της σύληψης των 2 Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο.