ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξέλεγκτοι οι Τούρκοι: Έκαναν ‘σουρωτήρι’ τα ελληνικά χωρικά ύδατα μέχρι και οι ψαράδες! Σε απόγνωση οι Έλληνες αλιείς! (Βίντεο)

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι ψαράδες που μπαίνουν συνεχώς στα ελληνικά ύδατα.

Οι Τούρκοι κλιμακώνουν την ένταση στο Αιγαίο με όποιο τρόπο μπορούν. Αυτή τη φορά όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN, Τούρκοι ψαράδες βρέθηκαν σε απόσταση αναπνοής από την Ψέριμο και το Φαρμακονήσι, παραβιάζοντας τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, σήμερα, γύρω στις 9:30 το πρωί 3 τουρκικές μηχανότρατες έφτασαν κάτω από το φυλάκιο του Φαρμακονησίου, μισό μόλις μίλι από τις ακτές του νησιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς παρόμοιες εικόνες έχουν καταγραφεί στο σημείο τον τελευταίο ενάμιση μήνα όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Οι Έλληνες ψαράδες και αυτή τη φορά καλούσαν συνεχώς τους Τούρκους να φύγουν από το σημείο οι οποίοι έκαναν πως δεν τους άκουγαν και παρέμειναν ανενόχλητοι στο σημείο.

Τονίζεται ότι το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη περιοχή έχει μπει στο στόχαστρο των Τούρκων καθώς στην περιοχή σημειώνονται και τουρκικές υπερπτήσεις ακόμα και τις νύχτες από drones.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του OPEN

Back to top button