Μπορεί οι αξιωματούχοι της κυβέρνησης να έκοψαν κορδέλες στα εγκαίνια νέων γραφείων και οι αρμόδιοι υπουργοί να έδωσαν βαρύγδουπες συνεντεύξεις για την πάταξη της εγκληματικότητας, αλλά οι σφαίρες εξακολουθούν να πέφτουν σαν το χαλάζι σε περιοχές του λεκανοπεδίου όπως τα Άνω Λιόσια και το Μενίδι.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ομάδα αστυνομικών με περιπολικό που ερευνούσε 2 Ρομά, τους οποίους θεώρησε ύποπτους, δέχτηκε ξαφνικά βροχή πυρών από γειτονικές ταράτσες και μπαλκόνια. Οι αστυνομικοί καλύφθηκαν όπως – όπως και ζήτησαν αμέσως ενισχύσεις. Μέχρι να φτάσουν οι ενισχύσεις οι αστυνομικοί παρέμειναν εγκλωβισμένοι στην περιοχή.

Τελικά, οι ενισχύσεις έφτασαν οι αστυνομικοί μπόρεσαν να φύγουν και πήραν μαζί τους και τους 2 υπόπτους.

Όμως, μέχρι και αυτή την ώρα η ΕΛ.ΑΣ. δεν έχει προχωρήσει σε καμμία άλλη επιχείρηση στην περιοχή προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει εκείνους που πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών.

Η εξάπλωση των φαινομένων βίας και εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής που διαχέεται από εκεί σε όλο το λεκανοπέδιο, αποδεικνύει για ακόμα μία φόρα ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει χάσει τελείως τον έλεγχο.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα