ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοιχτή πρόκληση πολέμου από τον Ερντογάν: Μιλάει για ‘ψευτομαγκιές’ της Ελλάδος, θυμίζει την Μικρασιατική Καταστροφή και ξεκαθαρίζει ότι αν δεν πάρει αυτά που θέλει θα επιτεθεί!

Αυτή τη φορά ο Ερντογάν ξεπέρασε κάθε όριο! Δηλώνοντας σαφώς προς την πλευρά της Ελλάδος ότι είναι έτοιμος να μας επιτεθεί, αν εξακολουθήσει η χώρα μας να στέκεται εμπόδιο στην πραγματοποίηση των επεκτατικών του σχεδίων, σε βάρος της Εθνικής μας Κυριαρχίας! Η γλώσσα, που χρησιμοποίησε έδειξε ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να προκαλέσει θερμό επεισόδιο, κλιμακώνοντας την πίεση προς την Ελλάδα για να υποχρεώσει τη χώρα μας να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να συζητήσει την ατζέντα, που θέλει να μας επιβάλει η Τουρκία. Δηλαδή τις προκλητικές διεκδικήσεις του Ερντογάν σε βάρος της Ελληνικής Εθνικής Κυριαρχίας, στη στεριά, στον αέρα και στη θάλασσα.

Στην συγκεκριμένη ομιλία του ο Ερντογάν, σε πολύ έντονο ύφος (σχεδόν σε κατάσταση υστερίας και παραληρήματος) έφτασε στο σημείο να κατηγορεί την Ελλάδα για ‘ψευτομαγκιές’, να λοιδορεί τους Έλληνες, επειδή -όπως είπε- ‘στάθηκαν ανίκανοι να κληρονομήσουν την Βυζαντινή Αυτοκρατορία’ και απείλησε ανοιχτά τη χώρα μας, λέγοντας ότι ‘όποιος σταθεί μπροστά στην Τουρκία, για να εμποδίσει την πραγματοποίηση των σχεδίων της, θα αντιμετωπιστεί ακόμη και σε στρατιωτικό επίπεδο!’

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button