ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

‘Απασφάλισε’ ο Λάκης Λαζόπουλος: Ο Στέφανος Κασσελάκης και το «ηλίθιο κουτσομπολιό»

«Πυρά» προς τις πρωινές εκπομπές και τον Γιώργο Λιάγκα εξαπέλυσε ο Λάκης Λαζόπουλος, με αφορμή το πώς καλύπτουν ορισμένα μέσα θέματα που αφορούν τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο ηθοποιός σχολίασε χαρακτηριστικά το πόσο χρόνο αφιερώνει ο Γιώργος Λιάγκας και η εκπομπή του στον Στέφανο Κασσελάκη, λέγοντας: «Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει. Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω».

«Δεν το λέω μόνο εγώ το λέει η συνεργάτης της πρώην γυναίκας του Λιάγκα, Φαίη Σκορδά, η “Τασσώ Καββαδία” της ελληνικής τηλεόρασης, η Αφροδίτη Γραμμέλη. Αν δεν το έκανε reality ο Λιάγκας δεν θα γινόταν όλο αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου πει εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει – και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας – το ακαταδίωκτο των λεγομένων της», πρόσθεσε.
Και συμπλήρωσε: «Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε. Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης, είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Τάιλερ; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα».

Back to top button