ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Λάκη Κομνηνό για την Έλενα Ναθαναήλ!

Για τη σχέση του με την Έλενα Ναθαναήλ μίλησε ο Λάκης Κομνηνός στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός κι ο Άλλος» όπου αποκάλυψε ότι δεν ταίριαζαν αλλά έπρεπε να βγει το μεροκάματο.

Όπως είπε, γνώρισε την Έλενα Ναθαναήλ στα 16 της χρόνια, στο πρώτο δοκιμαστικό της στον Φίνο, “Δεν είχα εντύπωση για την Έλενα, τη θαύμαζα, ήταν ένα πανέμορφο εφηβικό πλάσμα, που προκαλούσε τον θαυμασμό. Αν είχες λίγο γούστο έβλεπες ότι ήταν μια ιδιαίτερη γυναίκα, κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το σημαντικό” σημείωσε ενώ για την κόντρα τους είπε:

Δεν υπήρχε κόντρα, ήμασταν φίλοι, δεν ξέρω γιατί στην αρχή δεν τα πηγαίναμε καλά… Δεν είναι δύσκολο να παίξεις τον ρόλο σου.. Όταν είναι να πέσει το μεροκάματο το κάνεις καλά. Όταν την πρωτοείδα ήταν ο τύπος μου σε μια γυναίκα. Μετά όταν μπήκε η παράλληλη καριέρα, δεν έχεις πια την πολυτέλεια. Είσαι μέσα στην αγωνία της καριέρας να σκεφτείς την επιθυμία που προκαλεί το ένστικτο ή η ανάγκη του χαρακτήρα. Αν τα φτιάξεις για το κοινό τα χαλάς εύκολα. Εμείς δεν προλάβαμε να το νιώσουμε αυτό, γιατί γίναμε τόσο φίλοι μετά, που δεν υπήρχαν περιθώρια να νιώσει κάποιος ερωτική επιθυμία» υπογράμμισε.

Πηγή: patkiout.gr

Back to top button