Μια απίστευτη ανάρτηση έκανε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, προκαλώντας την πληρωμένη απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε την άποψη ότι αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα και συνεπώς και δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης, που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση του Κώστα Ζουράρι, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, επέλεξε αντί θα γράψει ο ίδιος κάτι, να παραθέσει μια φράση του συγγραφέα Μαρκ Τουέιν. Με ένα λογοπαίγνιο για τους δήθεν έξυπνους που μοιάζουν σαν να μας δουλεύουν, αλλά στην πραγματικότητα είναι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Έγραψε ο Κώστας Ζουράρις για τον ΠΑΟΚ
«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
Κώστας Ζουράρις.

Η απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη
«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».
Μαρκ Τουέιν

 


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα