Λίγο μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς», ο Απόστολος Γκλέτσος ήταν από τους πιο περιζήτητους εργένηδες. Τότε γνώρισε την 19χρονη Μαρια Ελένη Λυκουρέζου και ο γάμος τους αποφασίστηκε μέσα σε τρεις μήνες. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Όταν είδα την Μαρία Ελένη ένιωσα ότι ήταν η γυναικά που θα ήθελα να περάσω όλο το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί της» έλεγε τότε ο ενθουσιώδης πρωταγωνιστής.

Παντρευτήκαν τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη σε ένα γαμήλιο γλέντι που άφησε εποχή και ήταν εκεί παρών όλη, μα όλη η Αθήνα, και τροφοδοτησε τις κοσμικές στήλες για πολλές βδομάδες. Τελικά, όμως, γάμος κράτησε μόλις 2 μήνες με αποτέλεσμα να καταλήξει στο πιο εξπρές διαζύγιο που έχει βγει στην εγχώρια σόου μπιζ.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το τι έγινε στο γαμήλιο γλέντι, όταν ο Απόστολος Γκλέτσος σε μια αυθόρμητη κίνηση κεφιού πήρε μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα για να γιορτάσει τον γάμο του, με αποτέλεσμα όμως να κατηγορηθεί για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και να τρέχει στα δικαστήρια λίγες μέρες μετά.

Ας δούμε μερικές σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο τους:


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα