Δυνατό μπουρίνι σάρωσε την Αθήνα, με χαλάζι ακόμη και στο Κολωνάκι, στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, Αμαλίας αλλά και στο Παγκράτι. Η κακοκαιρία συνεχίζεται, Απρίλιο μήνα.

Από το πρωί η κακοκαιρία χτυπά την Αθήνα, ενώ το μεσημέρι ξέσπασε μπουρίνι με πολύ βροχή, δυνατές βροντές και αστραπές!

Σε πολλές περιοχές, μάλιστα, σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση, πρωτοφανής για κέντρο Αθήνας.

Στον πιο κεντρικό δρόμο στο Κολωνάκι στην Πατριάρχου Ιωακείμ έπεσε χαλάζι με τους περαστικούς να αναζητούν καταφύγιο στα κοντινά καταστήματα. Το βίντεο από τη χαλαζόπτωση είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

Χαλάζι και σε Παγκράτι και Καλλιρόης!

Publiée par Nikos Misiris sur Lundi 15 avril 2019

Ασπρισε από το χαλάζι το άλσος Χαλανδρίου

Χαλάζι και στο Ζάππειο
Χαλάζι όμως έπεσε και στο Ζάππειο! Εκπληκτοι έμειναν οι οδηγοί που περνούσαν το μεσημέρι από το κέντρο της Αθήνας όταν ξαφνικά σκοτείνιασε ο ουρανός και άρχισε να πέφτει τόσο έντονο χαλάζι από τον ουρανό που σκέπασε τα πεζοδρόμια.

Επικίνδυνο σπορ η οδήγηση στη Λ.Βουλιαγμένης!
Στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το χαλάζι ήταν και πυκνό και έντονο. Χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατούσε είναι το παρακάτω βίντεο από το εσωτερικό αυτοκινήτου την ώρα της κακοκαιρίας.

Θα συνεχιστεί η κακοκαιρία
Σύμφωνα με το meteo, ο καιρός θα παραμείνει άστατος με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες μέχρι και το Σάββατο. Συγκεκριμένα στην Αθήνα, ο καιρός θα είναι ιδιαίτερα βροχερός το διήμερο της Τετάρτης και της Πέμπτης.

Πάντως, όπως δείχνουν οι μέχρι στιγμής προβλέψεις, το Πάσχα η θερμοκρασία θα ανέβει και το ψήσιμο του οβελία θα γίνει με ήλιο και ζέστη.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα