ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Γύριζαν πορνό σε βενζινάδικο, ενώ ανυποψίαστος ο κόσμος έβαζε βενζίνη! ‘Κόκκαλο’ ο ιδιοκτήτης μόλις κατάλαβε τι συνέβαινε στο κατάστημά του! (Ακατάλληλες φωτο)

Δεν πίστευε στα μάτια του με αυτό που αντίκρισε ιδιοκτήτης βενζινάδικου, καθώς συνέλαβε ολόκληρο κινηματογραφικό συνεργείο να γυρίζει πορνό μέσα στο κατάστημά του!

Ο ιδιοκτήτης, Kulwant Dhillon, είδε 4 άτομα, 3 άντρες και μια γυναίκα να μπαίνουν στο βενζινάδικο και να πηγαίνουν στον διάδρομο με τα σνακ. Λίγο αργότερα άρχισε να ακούει κάποιους περίεργους θορύβους (!) και όταν κοίταξε την κάμερα ασφαλείας… κοκκάλωσε: Δυο άτομα έκαναν σεξ!

To χειρότερο όμως δεν ήταν αυτό. Ο Dhillon σηκώθηκε, πήγε στο σημείο και αφού έκανε κάποιες διαβουλεύσεις, μέσα σε φωνές, επέστρεψε στην θέση του και συνέχισε να παρακολουθεί το θέαμα!

Τώρα όμως, αφότου η ταινία κυκλοφόρησε, είναι στα δικαστήρια με τον δήμο του Milwaukee, ο οποίος του αφαίρεσε την άδεια του καταστήματος.

Το γεγονός διέρρευσε από υπάλληλό του, ο οποίος τράβαγε σε video τα όσα… όμορφα συνέβαιναν μέσα στο μαγαζί, την ώρα που ο κόσμος έβαζε καύσιμα έξω!

Δείτε φωτο μέσα από τους διαδρόμους του βενζινάδικου:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button