ΔΗΜΟΦΙΛΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο: Πιτσιρικάδες στην Κοζάνη πλάκωσαν στο ξύλο ψαρά, για να του πάρουν τη βάρκα και να πάνε βόλτα τα κορίτσια τους!

Στο κεφάλι χτύπησε ο…έρωτας τρεις πιτσιρικάδες, που ήθελαν να κάνουν ρομαντική νυχτερινή βαρκάδα με δυο κορίτσια της παρέας τους και δεν δίστασαν να ληστέψουν έναν ψαρά, χτυπώντας τον, για να πάρουν τη βάρκα του!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ψαράς, πήγε το βράδυ της Πέμπτης να δέσει τις βάρκες στην όχθη της λίμνης κοντά στο χωριό Καισαρειά της Κοζάνης, αλλά είδε τη δική του να προχωράει στο νερό και, όταν αντέδρασε, δέχθηκε επίθεση από έναν νεαρό, ο οποίος τον χτύπησε στο πρόσωπο σπάζοντας τα γυαλιά του! Την ίδια στιγμή, άλλοι δυο νεαροί έπεσαν στα νερά και έτρεξαν να βοηθήσουν τον πρώτο, αφήνοντας τα δυο κορίτσια μόνα στη βάρκα, η οποία παρασύρθηκε από το ρεύμα!

Ο ψαράς κάλεσε από το κινητό του έναν φίλο του που βρισκόταν στην περιοχή και μπήκαν μαζί σε μια άλλη βάρκα, με την οποία κατάφεραν να πλησιάσουν αυτήν με τα τρομοκρατημένα κορίτσια και να την βγάλουν στην όχθη, όπου είχαν φτάσει άνδρες της Αστυνομίας και ένα όχημα της Πυροσβεστικής.

Ο ψαράς μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου υπέβαλε μήνυση για ξυλοδαρμό και φθορά ξένης ιδιοκτησίας εναντίον των πέντε νεαρών. Έτσι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανήλικους, αλλά και τον ίδιο, καθώς ένας από αυτούς υπέβαλε σε βάρος του μήνυση για πρόκληση σωματικής βλάβης και εξύβριση!

Back to top button