ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απίστευτο: Ποιά πασίγνωστη παρουσιάστρια της Ελληνικής τηλεόρασης είναι το κοριτσάκι στη φωτογραφία; (Φωτο)

Είναι νέα, όμορφη, ταλαντούχα, ενώ για πρώτη φορά την είδες πριν από 14 περίπου χρόνια στο So You Think You Can Dance. Τότε ήταν μόλις 16-17 ετών, είχε έρθει από τη Γερμανία και ήθελε να γίνει χορεύτρια. Η πορεία της στο show ήταν πολύ καλή όμως δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Τα χρόνια που μεσολάβησαν, την είδαμε να κάνει πολλά πράγματα τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ενώ τα τελευταία χρόνια την απολαμβάνουμε μέσα από τα backstage του The Voice.

Aν έχεις καταλάβει ποιο κορίτσι σου περιγράφουμε τόση ώρα, θα έχεις καταλάβει και ποια είναι η εικονιζόμενη πιτσιρίκα της φωτογραφίας.

Οι throwback αναρτήσεις των stars
Το Instagram φημίζεται για τις throwback αναρτήσεις των stars, τόσο της ελληνικής showbiz, όσο και της ξένης. Και αυτό ακριβώς έκανε και η 30χρονη αγαπημένη παρουσιάστρια. Μπορούμε να σου δώσουμε ακόμη ένα hint, λέγοντάς σου, πως το 2017 την είδες να συμμετέχει στο reality επιβίωσης Survivor.

H cute φωτό από την παιδική της ηλικία
Οι stars Έλληνες και ξένοι μας συνηθίζουν κατά διαστήματα σε throwback φωτογραφίες, και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ να τους χαζεύουμε στην παιδική τους ηλικία σε φωτογραφίες που ίδιοι ανεβάζουν. Σου δίνουν αυτή την ελευθερία να δεις τη ζωή τους αρκετά χρόνια πριν, και να πάρεις μια ιδέα με το πώς ήταν σαν παιδιά.

Η εικονιζόμενη είναι από τις πιο αγαπημένες σου stars
Η 30χρονη παρουσιάστρια έχει ανεβάσει αρκετές φορές φωτογραφία της στα social media από την παιδική της ηλικία, όμως πάντα είναι σαν την πρώτη φορά. Ακόμη δεν κατάλαβες για ποια μιλάμε;

View this post on Instagram

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes)

Πρόσφατα την είδαμε να κάνει έκπληξη στη μαμά της.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ποια είναι.

Ο λόγος φυσικά για τη Λάουρα Νάργες.

Back to top button