Η Φαίη Σκορδά στο κοντινό μέλλον, αναμένεται ν’ ανακοινώσει μέσω… «παπαράτσι» την καινούργια της σχέση. Αναμένεται επίσης να μιλήσει και για τα σχέδια της για γάμο!!!

Δεν αποκλείεται αυτός ο γάμος, ν’ ανακοινωθεί πριν το καλοκαίρι. Τουλάχιστον μέχρι τότε, η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να μην αφήνει τους άλλους να μιλούν για κείνη. Όπως συνήθιζε και στο παρελθόν, εντελώς τυχαία, ένας παπαράτσο θα βρεθεί να κάνει αυτό που η Φαίη υποτίθεται, δεν θέλει!

Θα βρεθεί απέναντι στον αγαπημένο της – και με τα “κλικ” του θα δώσει στη δημοσιότητα ψωμί και στην παρουσιάστρια το φιλί της … τηλεοπτικής της ζωής.

Αυτές είναι οι προθέσεις. Το αν η Φαίη καταφέρει να κάνει τον άθλο της Μενεγάκη και να βλέπει τον εαυτό της σε τέσσερα ή περισσότερα εξώφυλλα την ίδια βδομάδα, ελέγχεται!!!

Στην ουσία η ίδια Η Φαίη, κρύβει τη σχέση της με τον μεγαλοεισαγωγέα, αλλά δεν θέλει κιόλας να λες πως σε δουλεύει ψιλό γαζί! Κάνει απόπειρα να μην εκτεθεί ως κοπέλα που κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της.

Στο τέλος του κειμένου θα σου πούμε και τον λόγο για τον οποίο δεν κουνιέται ουδείς να βρει τι κάνει η Φαίη! Αλλά, ποιος πιστεύει πως η Σκορδά δεν έχει σχέση; Όποιος το πιστεύει, να μας το πει.

Μπορούσε να κάνει το ΠΙΟ ΑΠΛΟ: Να πει ευθέως, «δεν θέλω να σας πω τίποτα» Έτσι και εντάξει θα ήταν απέναντι σε όλους και κανείς δεν θα μπορούσε να της προσάψει πως κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της!

Στις λιγοστές – η εξής μία στον Γεωργαντά – συνεντεύξεις της, μιλά για το ότι είναι και κείνη γυναίκα, αλλά πάνω απ όλα βάζει τα παιδιά.

Όποιος θέλει να μιλήσει ειλικρινά, το κάνει στα ίσια. Είναι πιο ντόμπρο, να λες «δεν μιλάω για τα αισθηματικά μου» παρά να λες – τα απαράδεκτα για μεγάλο άνθρωπο – «είμαι και γω άνθρωπος». Δεν είναι βαθιά η ανάλυση που κάνουμε για το φέρεσθαι απέναντι στα μέσα, άρα, απέναντι στον κόσμο της Φαίης Σκορδά. Είναι το αυτονόητο. Αλλά για τ’ αυτονόητα παλεύουμε μια ζωή. …το «παλεύουμε» για τη σχέση της Φαίης, μην το δένεις και κόμπο.

Μιας και το φέραμε πριν στην κουβέντα, ο λόγος που δεν τη βγάζει κανείς φωτογραφία, είναι το ότι…το παπαράτσι δεν πληρώνεται. Μη φαντάζεστε πως κάποιοι τρέχουν ασταμάτητα πίσω από την κουτσομπολίστικη είδηση! Δεν υπάρχουν αυτά, δεν συμβαίνουν πια. Κανείς δεν τρέχει να επιβεβαιώσει τη σχέση της Σκορδά. Ας μην συμβεί ποτέ! Εκτός κι αν του κάτσει μπροστά του με κείνον αγκαζέ!

Πηγή: freegossip.gr

διαφήμιση

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα