Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 22:52
Αρχική STORIES Αποκάλυψη: Ποιανού π...

Αποκάλυψη: Ποιανού πρωταγωνιστή από το «Κόκκινο ποτάμι», κόρη, είναι η 16χρονη, που συνελήφθη στην κατάληψη της Ματρόζου στο Κουκάκι?… Σε κατάσταση σοκ ο ηθοποιός!…

Οι αστυνομικές δυνάμεις μπήκαν στο κτήριο της Ματρόζου περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου, ενώ περίπου δύο ώρες αργότερα μπήκαν και σε αυτό της Παναιτωλίου.

Από την κατάληψη της Ματρόζου συνελήφθησαν πέντε άτομα -δύο άντρες, μία ανήλικη και δύο γυναίκες- ενώ από εκείνη της Παναιτωλίου πέντε γυναίκες και τρεις άντρες.

διαφ.

Ανάμεσα τους η κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού, αλλά και ένας άνδρας, ο οποίος φέρεται να είχε τον ρόλο του κεντρικού συντονιστή των καταλήψεων στο Κουκάκι. Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του PatKiout.gr, πρόκειται για την 16χρονη κόρη του πασίγνωστου Πόντιου ηθοποιού και πρωταγωνιστή του «Κόκκινου ποταμιού», Τάκη Βαμβακίδη ο οποίος είναι σοκαρισμένος.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ “ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ” ΣΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΑΥΡΙΟΥ. 23 ΑΠΡ 2019

Ο ίδιος είχε μιλήσει για την κόρη του τον Μάρτιο του 2019 στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και είχε πει μεταξύ άλλων ότι δεν την έχει σκεφτεί ποτέ ηθοποιό, πως δεν θέλει να την επηρεάζει στις επιλογές της και ότι μόνη της θα βρει το «μονοπάτι» της.

διαφ.

– Η κόρη σου ασχολείται με τα καλλιτεχνικά;
«Όχι, είναι 16 χρονών, πηγαίνει στο σχολείο και κάνει μαθήματα χορού. Τώρα ασχολείται λίγο και με τη φωτογραφία. Δεν κάνω όνειρα για την κόρη μου, ό,τι θέλουν η καρδιά και η ψυχή της. Ζω την ηλικία και τα όνειρα της. Τα παιδιά είναι η αθανασία. Αρχίζει και μου λέει τη γνώμη της τώρα πια, σε καλλιτεχνικά πράγματα που κάνω, χωρίς να τη ρωτήσω. Δεν την έχω σκεφτεί ποτέ ηθοποιό. Πήγε κι έκανε 1-2 φορές κάποια πράγματα θεατρικά, ήταν κοντά ηλικιακά και ήταν καλή. Χοροθέατρο πιστεύω ότι είναι η δυναμική και η αγάπη της, αλλά δεν θέλω να της λέω τίποτα και να την επηρεάζω. Είναι έξυπνη και συγκροτημένη, θα βρει το «μονοπάτι» της».


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων