Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 12:15
Αρχική ΔΗΜΟΦΙΛΗ Αποκάλυψη βόμ...

Αποκάλυψη βόμβα για την Μενεγάκη!… Όλα όσα είπε για την επόμενη μέρα σε ‘μυστικό δείπνο’ στους στενούς της συνεργάτες!

Είναι οριστικό!

Η Μενεγάκη βλέποντας ότι ο Alpha δεν την θέλει και δεν πρόκειται να την θέλει με τους όρους που θέλει εκείνη σκηνοθετεί βήμα – βήμα την «αποχώρησή» της. Πολύ παλιακή τακτική καθώς το παιχνίδι παιζόταν έτσι στην τηλεόραση πριν 20 χρόνια και όχι τώρα με τα web και το Instagram.

Έχει πάψει πια να «πουλάει» και στα εξώφυλλα των gossip περιοδικών και το μόνο δυνατό που της έχει απομείνει είναι ο λογαριασμός της στο Instagram όπου μετρά περισσότερο από 1 εκ. followers. H Ελένη λοιπόν διαρρέει την αποχώρησή της γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι την «τελειώνει» ο Alpha.

Τι θα γίνει στη συνέχεια;

Έγινε κλειστό τραπέζι πριν λίγο καιρό «μυστικός δείπνος» με πολύ λίγους συνεργάτες της μεταξύ των οποίων όπως μου είπαν και η αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή. Η Ελένη ανακοίνωσε την απόφασή της και τους ζήτησε πως να χειριστούν το θέμα προς τα έξω αλλά και εσωτερικά στην εκπομπή μέχρι τον Ιούνιο που θα τελειώσει οριστικά.

Η ίδια θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό διαπραγματεύσεις πρώτα με το Mega και αν η συμφωνία κλείσει θα πάρει μαζί της και δύο τρεις συνεργάτες της.

Σίγουρα όχι όλη την ομάδα του Alpha. Μαθαίνουμε επίσης, πως προτιμά όπου και αν συνεχίσει τηλεοπτικά να κάνει και πάλι καθημερινή εκπομπή αλλά στο «δείπνο» δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να κάνει κάτι βραδινό.

Όλα αυτά θα αποφασιστούν αρκετά αργότερα. Θα σας έχω κι άλλο ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων