COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δημήτρης Καπετανάκης (‘Καππές’) είναι το όνομα του 56χρονου άνδρα, που δολοφόνησαν άγνωστοι στα Βριλήσσια – Σε ποιές ‘σκοτεινές υποθέσεις’ θεωρεί η ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν ανακατεμένο το θύμα;


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr, που προέρχονται από τις Αρχές Ασφαλείας της χώρας, Δημήτρης Καπετανάκης είναι το όνομα του θύματος της άγριας δολοφονίας, που έγινε πριν από λίγες ώρες στα Βριλήσσια.

 

Πληροφορίες που προέρχονται από τις ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Καπετανάκης ήταν αναμεμιγμένος σε μια σειρά ‘σκοτεινών υποθέσεων’, με πρωταγωνιστικό ρόλο, για κάποιες από τις οποίες είχε παραπεμφθεί και στην Δικαιοσύνη, αλλά είχε αθωωθεί.

Το παρατσούκλι του Καπετανάκη στον Αθηναϊκό υπόκοσμο ήταν ‘Καππές’. Όπως αναφέρουν στο europost.gr άλλοι παράγοντες των Υπηρεσιών Ασφαλείας, ο Καπετανάκης είχε συνεργασία με τον επίσης εκτελεσθέντα στο Χαϊδάρι, πριν από έναν χρόνο περίπου, Μάλαμα, ο οποίος με την σειρά του εθεωρείτο ο ΄τραπεζίτης’ ενός τεράστιου κυκλώματος παράνομων δραστηριοτήτων, στο οποίο οι Αστυνομικές Αρχές εμπλέκουν και τον δολοφονηθέντα -έξω από την ταβέρνα του «Κρητικού» στην Παλλήνη- απόστρατο αστυνομικό Σπύρο Παπαχρήστο.

Αναμεμιγμένος και στην επίθεση εναντίον του δικηγόρου Σαράκη;
Στον φάκελο του Καπετανάκη, που υπάρχει στις Αρχές Ασφαλείας της χώρας, εμπεριέχονται και έγγραφα της δικογραφίας, που τον εμφανίζουν να είναι ο κύριος ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον του δικηγόρου Παύλου Σαράκη.

Αποκλειστικές πληροφορίες του europost.gr από τον στενό φιλικό κύκλο του δικηγόρου Παύλου Σαράκη υποστηρίζουν ότι και ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι ο Καπετανάκης κρυβόταν πίσω από την επίθεση.

Τελικά, τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά για να πείσουν και τις Δικαστικές Αρχές, με αποτέλεσμα ο Καπετανάκης να ξεφύγει από την τσιμπίδα του νόμου.

Η BMW του θανάτου!
Η εκτέλεση του Καπετανάκη έγινε στις 15.30 της Τετάρτης, την ώρα που ο ίδιος περπατούσε στην οδό Υμηττού, όπου τον πλησίασε ξαφνικά μια BMW, μέσα από την οποία το θύμα δέχθηκε βροχή πυροβολισμών, που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Μετά από λίγη ώρα η συγκεκριμένη BMW βρέθηκε καμένη στο Πάτημα Χαλανδρίου. Οι δράστες έφυγαν από εκεί -σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων- με ένα Mini Cooper.

Εκβιασμοί, προστασίες, κατηγορίες για φόνους και στο βάθος… χρήμα με την ουρά!
Διασταυρωμένες πληροφορίες του europost.gr από τα ανώτατα κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ εμπλέκουν τον Καπετανάκη, εκτός από τις υποθέσεις Μάλαμα και Παπαχρήστου και σε μια σειρά άλλων ‘σκοτεινών φακέλων’, που αφορούν σε δολοφονίες νονών της νύχτας, σε εκβιασμούς, σε κυκλώματα προστασίας και σε μεγάλα δίκτυα εκμετάλλευσης νυχτερινών κέντρων και οίκων ανοχής.

Οι ίδιοι αξιωματικοί επιβεβαιώνουν ότι από τις παράνομες αυτές δραστηριότητες ο Καπετανάκης είχε μαζέψει τεράστιο όγκο χρημάτων, που του επέτρεπε να έχει μεγάλη άνεση κινήσεων και κοινωνικές συναναστροφές ακόμη και με τα υψηλά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Τα σκήπτρα της προστασίας στην Μύκονο
Το ντουέτο Καπετανάκη – Μάλαμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του europost.gr, είναι αυτό, που είχε διαδεχθεί τον απόστρατο αστυνομικό Σπύρο Παπαχρήστο ‘στην κεφαλή’ του δικτύου παροχής προστασίας στο σύνολο, σχεδόν, των μεγάλων επιχειρήσεων ψυχαγωγίας και διασκέδασης στο νησί της Μυκόνου.

Από τις δραστηριότητες αυτές και μόνον εικάζεται ότι το συγκεκριμένο ‘δίδυμο’ είχε αποκομίσει τεράστια κέρδη.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το ποιός κρύβεται πίσω από την, εν ψυχρώ, εκτέλεση του Καπετανάκη είναι ακόμη παρακινδυνευμένες, αλλά έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ εντάσσουν και το δραματικό αυτό γεγονός σε ένα αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών των μεγάλων νονών της Αθηναϊκής νύχτας για το ποιός θα ελέγξει τις παράνομες δραστηριότητες του υποκόσμου, οι οποίες -ακόμη και στον καιρό της κρίσης- αποφέρουν τεράστια κέρδη σε μαύρο χρήμα!

Back to top button