ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Αυτό είναι το μυστικό σχέδιο του Ερντογάν για την απόκτηση ατομικής βόμβας για επιθετικούς σκοπούς από την Τουρκία!

Της σύνταξης του europost.gr.


 
Το europost.gr, μετά από ενδελεχή έρευνα, είναι σε θέση να σας παρουσιάσει εξακριβωμένες πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν έχει καταρτίσει, μαζί με ένα κλειστό επιτελείο στενών συνεργατών του, απόρρητο σχέδιο που περιλαμβάνει συγκεκριμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες, ικανές, να καταστήσουν την Τουρκία χώρα που θα διαθέτει δικά της πυρηνικά όπλα, τα οποία, όταν χρειαστεί, θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και για επιθετικούς σκοπούς.

Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει πολλά στάδια και έχει συνταχθεί υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας, υπό τον συντονισμό κορυφαίου Τούρκου ατομικού επιστήμονα, ο οποίος έχει ζήσει χρόνια στη Γερμανία και στην Αμερική.

Το europost.gr γνωρίζει το όνομα του συγκεκριμένου επιστήμονα, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν πρόκειται να το ανακοινώσει.
Εκείνο που υπογραμμίζουμε όμως είναι ότι ο ίδιος, μαζί με ομάδα στενών συνεργατών του, πέρασε αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στη Ρωσία, τον τελευταίο καιρό, για να συνεργαστεί με Ρώσους συναδέλφους του σε πολύπλοκα επιστημονικά θέματα, τα οποία αφορούν την χρήση πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς σκοπούς, που σχετίζονται με την κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής ατομικής ενέργειας στο Ακούγιου της Τουρκίας, με Ρωσικά κεφάλαια.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο συμμετέχει στις δυο ομάδες, χωρίς να γνωρίζουν οι υπόλοιποι, πέραν του Ερντογάν και των στενών του συνεργατών, τον κεντρικό ρόλο που έχει αναλάβει στο μυστικό σχέδιο ανάδειξης της Τουρκίας σε πυρηνική στρατιωτική δύναμη.

Ο ίδιος επιστήμονας, πάντοτε με εντολή του Ερντογάν, έχει κάνει διαδοχικά ταξίδια στο Πακιστάν και έχει στενές διασυνδέσεις με την παντοδύναμη Υπηρεσία Πληροφοριών του Στρατού Ξηράς του Πακιστάν και με το στρατιωτικό κέντρο που συντονίζει το πυρηνικό πρόγραμμα της συγκεκριμένης χώρας, η οποία διαθέτει ατομική βόμβα.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι ο Ερντογάν, παρόλο που κρατάει το συγκεκριμένο σχέδιο ως επτασφράγιστο μυστικό (και δικαίως, γιατί μια ενδεχόμενη αποκάλυψή του θα προκαλούσε διαδοχικές εκρήξεις αγανάκτησης στις Δυτικές χώρες), έχει υπαινιχθεί κατά καιρούς ότι η Τουρκία θα ήθελε μελλοντικά να εξελιχθεί σε περιφερειακή πυρηνική υπερδύναμη. Αλλά στο σημείο αυτό, είχε σταματήσει κάθε συζήτηση!

Το συγκεκριμένο, απόρρητο, σχέδιο του Τούρκου προέδρου είναι σε πλήρη εξέλιξη και αποτελεί έναν από τους λόγους, που ο Ερντογάν επέλεξε να διατηρεί ευδιάκριτες αποστάσεις από τη Δύση, γιατί γνωρίζει ότι για τον Δυτικό κόσμο η εφαρμογή τέτοιων σχεδίων είναι απαγορευμένη και αδιανόητη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο GOOGLE NEWS

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Back to top button