Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 13:53
Αρχική EΛΛΑΔΑ Απόπειρα δολοφονίας ...

Απόπειρα δολοφονίας Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Ποιός είναι ο «ψηλός με το τζόκεϊ»?… Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ υλικό, από κάμερα ασφαλείας ιδιώτη, με τον δράστη της επίθεσης.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε ο δράστης από την οδό που βρίσκεται το σπίτι του πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπαικού, Ντάρκο Κοβάσεβτις μέχρι και τον περιφερειακό στο γκολφ Γλυφάδας όπου έκαψε το αυτοκίνητο διαφυγής, ψάχνοντας πόρτα-πόρτα για βιντεοληπτικό υλικό.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με την Real News κατάφεραν εντέλει να εξασφαλίσουν βίντεο από ιδιωτική κάμερα, όπου διαφαίνεται το μικρό αυτοκίνητο πόλης με τον ψηλό άνδρα με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι του να απομακρύνεται από το σημείο της απόπειρας μέσω συγκεκριμένης οδού.

διαφ.

Ήδη το βίντεο έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας ώστε να «καθαριστεί», σε μια προσπάθεια να φανεί το πρόσωπο του δράστη και, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ίσως αυτό να συμβεί σύντομα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει τις έρευνες, πιστεύουν πως ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά να του περάσει ένα μήνυμα με τον δικό του τρόπο.

Αυτό προκύπτει από τη σκηνή του περιστατικού, καθώς ο δράστης έφτασε σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και τον πυροβόλησε. Στην περίπτωση που αποδειχθεί πως το εννιάρι πιστόλι μάρκας «Glock», που βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένο στο καμένο αυτοκίνητο του δράστη, είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, τότε ο άγνωστος άνδρας είναι αδύνατον να αστόχησε. «Από τόσο κοντινή απόσταση και με αυτό το όπλο δύσκολα αστοχείς. Το πλέον πιθανό είναι να μην ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά να τον εκφοβίσει και παράλληλα να του περάσει ένα μήνυμα», λέει στην Real News αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα


Ροή Ειδήσεων