COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος της κακοποιημένης γυναίκας του ζητάει ουσιαστικά την προφυλάκιση του για παραβίαση των περιοριστικών όρων – Τον κατηγορεί για “τραμπουκισμούς” και “απειλές”

Τι είπε ο Θέμης Σοφός έξω από τα δικαστήρια μετά την κατάθεση των στοιχείων στην ανακρίτρια
Την προσωρινή κράτηση(προφυλάκιση) του Αποστόλου Λύτρα ζήτησε πριν από λίγο ο δικηγόρος της κακοποιηθείσας συζύγου του, Θέμης Σοφός.

Ο κ. Σοφός κατηγόρησε τον Απόστολο Λύτρα ότι παραβίασε κατάφωρα τους περιοριστικούς όρους, που του έθεσε η ανακρίτρια με τρόπο εξωφρενικό και έκανε λόγο για “τραμπουκισμούς και απειλές”!

Χορηγούμενο

Μάλιστα, ο κ. Σοφός έθεσε ορισμένα ερωτήματα, ρητορικής φύσεως, που απευθύνονται κυρίως προς τον κρυπτόμενο, μέχρι αυτή την ώρα, Απόστολο Λύτρα.

“Από την στιγμή που του επιβλήθηκαν οι συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι ,γιατί ο κ. Λύτρας δεν παρέδωσε τα κλειδιά του σπιτιού ;…Αν ήθελε να πάρει ρούχα και χρήματα από το σπίτι του, γιατί δεν υπέβαλε σχετικό αίτημα στην ανακρίτρια;…”

Αντ’ αυτών ο κ. Σόφος υποστήριξε ότι μπήκαν ,υπό μορφήν εισβολής, στο σπίτι στον Γέρακα, χρησιμοποιώντας τα κλειδιά του Απ. Λύτρα, η πρώην σύζυγος του, η κόρη του από τον πρώτο γάμο και ο συνεργάτης του Κριεμαδης!

Χορηγούμενο

Και κατέληξε ότι σε κατάσταση τρόμου η παθούσα σύζυγος λιποθύμησε ,αφού πρώτα πρόλαβε να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο της και να πατήσει το panic butt on,όπως την συνεβούλευσαν.

Συγκεκριμένα, τα ακριβή λόγια του δικηγόρου Θέμης Σοφού, είναι τα εξής:

“Ακούσαμε και διαβάσαμε τις θέσεις και θα κριθούν από τη δικαιοσύνη. Ο υποστηρίζον την κατηγορία έχει δικαίωμα να διαφωτίσει την ανάκριση. Γνωστοποιήσαμε περιστατικά που έγιναν χθες που κατά τρόπο εξωφρενικό,είδαμε μια συμπεριφορά που δε συνάδει με συμμόρφωση στους περιοριστικούς όρους.

Διερωτάμαι δημοσίως -δε θα δώσω συνεντεύξεις και αναλύσεις στην τηλεόραση και θα εκπροσωπήσω τα δικαιώματα της στο έπακρον στην ανάκριση- ενώ έχει απαγορευθεί η συγκατοίκηση γιατί δεν παραδίδεις τα κλειδιά? Και η απάντηση για συνεννόηση μεταξύ των μερών είναι ψευδής και φαίνεται από τον πανικό της κας Πολυζωγοπούλου, όταν αντίκρισε τα άτομα να εισβάλλουν στο σπίτι. Γιατί δεν έκανε αίτηση άδεια στην ανακρίτρια για να προσεγγίσει την οικία?

Χορηγούμενο

Η κόρη συνοδευόταν από ένα άλλο άτομο και έναν συνεργάτη του δικηγόρου.  Ο αστυνομικός που βρισκόταν έξω από το σπίτι τους προέτρεψε να μην μπουν. Προκλήθηκε ένταση, φωνές και για αυτό κλήθηκαν οι αρχές.
Είναι μεγάλη παθογένεια της κοινωνίας αν προσπαθούμε να βρούμε δικαιολογητική δράση σε μία κακοποιητική συμπεριφορά. 30 μπουνιές μέσα στο αμάξι και κατάγματα στα δάχτυλα για να προστατέψει τον εαυτό της από τα χτυπήματα. Μία αξιοπρεπής στάση δεν επιτρέπει καμία επιχειρηματολογία. Ακούστηκαν πραγματα που προσβάλουν την κοινωνία και τις γυναίκες.

Τελός για τη σκάλα, ξέρετε είναι πολύ ευφυές που το έκανε η Σοφιά από την εμπειρία της, για να προστατευθεί. Η συγγνώμη πρέπει να συνοδεύεται από συμπεριφορά που την υποστηρίζει, αν συνοδεύεται από τραμπουκισμό και απειλές εκεί η αντιμετώπιση θα είναι  σκληρότατη”.


ΧορηγούμενοBack to top button