Αρχίζει σήμερα το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο, η δίκη μιας πολύκροτης υπόθεσης, που συγκλόνισε πριν από ένα χρόνο το πανελλήνιο. Πρόκειται για τον άγριο βιασμό ενός νεαρού σε ηλικία οδηγού ταξί από έναν ηθοποιό, μέσα σε συνθήκες, που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ!

Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο για φιλμ νουάρ του Χόλιγουντ, καθώς η εξέλιξή της, σύμφωνα με το υλικό που συγκέντρωσαν, τόσο η ΕΛ.ΑΣ, όσο και οι Ανακριτικές Αρχές, περιλαμβάνει μέσα στη δικογραφία, ευρήματα, ουσίες και εκδήλωση διαστροφών αναφορικά με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, που ξεπερνούν και την πιό διεστραμμένη φαντασία.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι παρά τον σκληρό αγώνα που έδωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης του ηθοποιού, για να διακοπεί η προφυλάκισή του, με βροχή αιτήσεων προς την ανακρίτρια, τους εισαγγελείς και τα Δικαστικά Συμβούλια, διαδοχικά 12 περίπου δικαστές, η αρμοδία ανακρίτρια και οι αρμόδιοι εισαγγελείς, επέμειναν μέχρι σήμερα ότι ο ηθοποιός πρέπει να παραμείνει προφυλακισμένος.

Τώρα η υπόθεση έρχεται στο ακροατήριο και το Δικαστήριο καλείται να αποδώσει Δικαιοσύνη και να ξεκαθαρίσει τα πραγματικά περιστατικά, μέσα στα οποία συνέβησαν οι εγκληματικές πράξεις, με δράστη τον ηθοποιό και θύμα τον οδηγό ταξί.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συνήγορος του κατηγορουμένου είναι ο κ. Βασίλης Ταουξής, ενώ την υπεράσπιση πολιτικής αγωγής (υποστήριξη του κατηγορητηρίου) έχουν αναλάβει οι γνωστοί δικηγόροι των Αθηνών Πάνος Παναγιωτόπουλος και Θεοφάνης Μπούνας.

Όπως είναι γνωστό, το Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο συγκροτείται από τρείς τακτικούς δικαστές και τέσσερις ενόρκους, που έχουν επιλεγεί δια κληρώσεως.


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα