COVID-19 LIVE όλες οι εξελίξεις

STORIES

Η Αθηνά Τσιλύρα λύνει τη σιωπή της για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και το χωρισμό τους: «Μου ξύρισε το κεφάλι και…» – Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις της ηθοποιού!

Η Αθηνά Τσιλύρα σε συνέντευξή της μίλησε για το διαζύγιό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, μετά από 25 χρόνια γάμου.

Οι δυο τους έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, μοιράστηκαν κοινά όνειρα, στάθηκαν ο ένας στον άλλον.

«Γνωριστήκαμε σε μια παράσταση. Εγώ πολύ όμορφη, εκείνος πολύ έξυπνος. “Αλλάζουμε”, μου είπε. Και συνέχισε: “Πόσων χρόνων είσαι;”, “Είκοσι επτά”, του είπα. “Τριάντα δύο, κάηκες”, μου απάντησε γελώντας. Είκοσι πέντε χρόνια πέρασαν από τότε. Μια ζωή ολόκληρη!”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στο «για πάντα», απαντά: «Είκοσι πέντε χρόνια. Ισόβια είναι αυτό. Για πάντα, τι σημαίνει για πάντα; Έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι το πάντα και για πάντα.»

Όπως εξομολογείται στη συνέχεια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ήταν στο πλάι της ακόμα και όταν αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της.

«Πάντα είναι στο πλάι μου. Ήταν και τότε. Ξέρεις εκεί στη χώρα του πόνου ο καθένας είναι μόνος του. Τον άφησα μόνο να μου ξυρίσει το κεφάλι και ανακάλυψα ότι έχω ένα υπέροχο κρανίο. Ξέρεις πόσο σπουδαία πράγματα ανακαλύπτεις μέσα σε καταστάσεις δύσβατες;» υπογραμμίζει προσθέτοντας «Άνθρωποι που υπήρξαν μαζί από αγάπη, οφείλουν να διατηρούν σχέσεις που βασίζονται στο σεβασμό. Υπάρχει μεταξύ μας μια σχέση ακριβή γεμάτη σεβασμό, μακριά από βλακείες και φθαροποιές καταστάσεις για την ψυχή μας».

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο λόγος που χώρισε από τη Νικολέτα Κοτσαηλίδου
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η Νικολέτα Κοτσαηλίδου εδώ και περίπου έναν χρόνο τραβούν πλέον ξεχωριστούs δρόμουs.

Τι και αν σε κάθε τουs κοινή δημόσια εμφάνιση φαίνονταν απόλυτα ταιριαστοί, με πολλούς να ισχυρίζονται πωs δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ανέβουν τα σκαλιά τηs εκκλησίας, τελικά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για εκείνους.

Το ζευγάρι χώρισε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Το παρασκήνιο του χωρισμού
Καθ’ όλη τη διάρκεια τηs κοινήs τους διαδρομήs, ο Σπύροs και η Νικολέτα κατάφεραν να κρατήσουν χαμηλούς τόνουs στην προσωπική τους ζωή, αφού πάντα ήθελαν να απασχολούν το κοινό μόνο μέσα από τους ρόλους τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και διακριτικός.

Το πρώην πλέον ζευγάρι χώρισε πριν από μερικούς μήνες ωστόσο η εξέλιξη αυτή έγινε πρόσφατα γνωστή. Ανάμεσά τους δεν υπήρξαν ούτε συγκρούσεις και καυγάδες, αντίθετα ο ένας εξακολουθεί να σέβεται και να εκτιμά τον άλλον.

«Διατηρούν άριστες σχέσεις κρατώντας σα φυλακτό τα όσα έζησαν μαζί» φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό τους περιβάλλον. Αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν το παρασκήνιο και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Μετά από 10 χρόνια, ο Σπύρος και Νικολέτα προτίμησαν να χαράξουν ξεχωριστή πορεία, ανοίγονταs ο καθέναs τουs ένα νέο κεφάλαιο. Ο έναs νοιάζεται και ενδιαφέρεται για τον άλλον και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Στόχοs τουs είναι τα media να σεβαστούν την εξέλιξη αυτή στιs ζωέs τουs, μιαs και οι ίδιοι δεν σκοπεύουν να μοιραστούν περισσότερες λεπτομέρειες από τα όσα συνέβησαν μεταξύ τουs. Σε πρόσφατη πάντωs συνέντευξή του, όταν ο 65xpovos ηθοποιόs και παρουσιαστήs ρωτήθηκε για το αν ο άνθρωποs είναι μονογαμικό ον απάντησε «Όχι».

Back to top button