Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν για τη φιλία του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

Η Ηλιάκη «άδειασε» τον Μουτσινά και εκείνος πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο Νίκος Μουτσινάς μιλά για τη σχέση του με την Μαρία Ηλιάκη αλλά και την Ζέτα Μακρυπούλια!

Ο Νίκος χαρακτήρισε την Ζέτα Μακρυπούλια «Άγγελο» και τόνισε: «Είμαι πολύ τυχερός που είναι φίλη μου. Η σχέση μας ξεπερνάει και τη συγγένεια, έχει περάσει πλέον σε άλλη διάσταση»!
Τι είπε όμως για τη φιλία του με την Μαρία Ηλιάκη;
Αρχικά να αναφέρουμε ότι η Μαρία πριν λίγες μέρες βρέθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και είπε: «Με τον Νίκο δεν έχουμε επιλέξει να είμαστε φίλοι στις ζωές μας. Έχουμε ο καθένας τις παρέες του, τους φίλους του, τους δικούς του ανθρώπους. Παρ΄όλα αυτά είναι τόσα πολλά αυτά που μας δένουν, δηλαδή έχουμε περάσει αρρώστιες, θανάτους, χωρισμούς, επιτυχίες, ευτυχίες, έρωτες, τα έχουμε ζήσει όλα μαζί. Οπότε, δεν γίνεται να μην υπάρχω στη ζωή του με έναν τρόπο και αυτός στη δική μου…».

Ο δε Νίκος Μουτσινάς μιλά για την Μαρία Ηλιάκη στο γνωστό περιοδικό και περνά στην «αντεπίθεση»: «Με τη Μαρία ανοίξαμε μία απόσταση και μεταξύ μας γιατί νιώσαμε πως μας πήραν το παιχνίδι μας μέσα από τα χέρια. Πήραμε το χρόνο μας. Δε νομίζω ότι θα αλλάξουν τα συναισθήματά μου για εκείνη. Η σχέση μου μαζί της έχει μία πολύ γερή βάση. Είναι το φανταρικό μου…»!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα