Σε μεγάλο αναβρασμό βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ στη Β. Αθήνα εξαιτίας του «αποκεφαλισμού» της Φαίης Νικητοπούλου, προέδρου της ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, γιατί τόλμησε να διαφωνήσει με την μεταφορά παράτυπων μεταναστών στην περιοχή.

Όπως είναι γνωστό το συγκεκριμένο στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, εκφράζοντας την τοπική κοινωνία, που είναι ανάστατη και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τον Δήμαρχο Πεντέλης, διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση μεταφοράς παρατύπων μεταναστών στις εγκαταστάσεις του νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την περίπτωση της Φαίης Νικητοπούλου για να προκαλέσει σύγχυση στη ΝΔ και να κάνει λόγο για «ακροδεξιά στοιχεία» και οι σχετικές κατηγορίες θα έπεφταν στο κενό, αν δεν ερχόταν η ίδια η ΝΔ να «αποκεφαλίσει» τη Νικητοπούλου, αποδεχόμενη μόνη της ότι οι κατηγορίες, που εκτόξευσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της, έχουν πραγματική βάση!

Οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Εστία» θεωρούν πολιτική γκάφα την διαγραφή της Νικητοπούλου και προβλέπουν ότι αν η ΝΔ συνεχίσει σε αυτή τη γραμμή, μελλοντικά θα απωλέσει μεγάλες πολιτικές δυνάμεις!


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα