Δεν πάει πολύς καιρός που εντυπωσιαστήκαμε με το gaming room του Τάιλερ «Ninja» Μπλέβινς, του Νο.1 παίκτη βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, το οποίο η Red Bull μεταμόρφωσε χρησιμοποιώντας εξοπλισμό αξίας 20.000 δολαρίων.

Και νομίζαμε ότι αυτό ήταν το απόλυτο σύστημα για ενασχόληση με βιντεοπαιχνίδια, μέχρι που ο Λούις Χίλσεντεγκερ, ιδιοκτήτης του καναλιού Unbox Therapy στο YouTube, παρουσίασε το ακριβότερο και πιο extreme gaming rig που έχει συναρμολογηθεί ποτέ. Φανταστείτε ότι 20.000 δολάρια κόστισε μόνο ο σούπερ υπολογιστής του…

Το σύστημα αποτελείται από τον υπολογιστή, μια ειδική καρέκλα τελευταίας τεχνολογίας, ένα PlayStation 4 Pro, τρεις τεράστιες οθόνες, ακόμη και ψυγείο και καροτσάκι με σνακς. Συνολικό κόστος: 30.000 δολάρια!

Η καρέκλα από το Imperator Works κόστισε 3.600 δολάρια (κάνει και μασάζ!) και στον βραχίονά της στηρίζονται τρία μόνιτορ, ένα κεντρικό των 42,5 ιντσών και δύο των 24 ιντσών· συνολικά σχεδόν 100 ίντσες απόλαυσης!

Κρίμα που για να μας δείξει τις δυνατότητες του συστήματος ο Χίλσεντεγκερ επέλεξε το «Fortnite» αντί για κανένα σοβαρό παιχνίδι…


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα